- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19393 üzenetére
Oluv elsősorban arra törekedett, hogy az eredetihez hasonló hangzást hozzon létre. Ez lett az Indoor. Nem a Studio, mert azt a Patreonos támogatói kérték, és annak meg az a lényege, hogy a lehető legkevésbé nyúljon bele a hangba. Ezáltal ott nincs dinamikus EQ és minimális a DSP trükközés is.
Én próbáltam az Outdoor módokat, de nekem (50 négyzetméteres helyiségben) csak arra jók, hogy elkápráztassam az ismerőseimet az ordenáré mélyekkel. Amikor az akku tesztet csináltam, akkor végig az Indoor+ ment, de a mélyeket sokszor ott is túlzónak találtam. Persze ez adott anyagtól is függ, de számomra is az Indoor az, ami a leginkább flat és a fülemnek kellemes.
Szerintem akinek az Outdoor módok bármelyike jön be ennél a hangszórónál, annak garantáltan tetszene a HK Go+Play 3 hangja is a dedikált subwooferrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest