Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Sajnos nincs bemenet. Adott egy JVC rádióscédéskazettás, amit még a 90-es évek végén vettünk a párommal, a gyerekek ezen szocializálódtak zenei téren, némi szülői ráhatással
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.
Bevallom sokszor nem tudom káromkodás nélkül hallgatni a rádiót amikor 20 percenként megy a nagy agymosó mantra, vagy éppen a kit kell gyűlölni mert megint támad minket műsorrész!
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.