Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ilyen fúzióra én még nem is gondoltam!
Bár ígaz lehet ezért is érdemes várni. Motion Boom azért lehet meg mert könyebb is 1.5 kg mint az Xtreme 3 ás társai. És a hangszóró is kisebb, 2X6 cm szélessávú hangszórót kapott. Méretben és súlyban is hátrányban van, még is versenyképes.Dockin és Xtreme és társai 2 útas hangrendszer kaptak amik 65-70 miliméter átmérővel rendelkeznek.
Nekem a Dockolóra van 2 év garancia, így még egy darabig el zenélgetek vele. Aztán az Anker valóban piacra dobhatná azt a fúziót amit említettél

(Azért lesz választék később is, Earfun, W-King, Anker,Tribit. Egyre több cég veti meg lábát a piacon)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ígaz lehet ezért is érdemes várni. Motion Boom azért lehet meg mert könyebb is 1.5 kg mint az Xtreme 3 ás társai. És a hangszóró is kisebb, 2X6 cm szélessávú hangszórót kapott. Méretben és súlyban is hátrányban van, még is versenyképes.