Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz B1T3 #10532 üzenetére

... és @espi38
    A zeneiséget - már ha erről lehet beszélni egy ilyen boombox esetén - pont, hogy inkább az LG-re mondta. Az szerinte hangosabb, a közepek és a magasak jobbak benne, de a JBL mélyebbre megy, így teltebb a hangzása. Valamint azt is mondta, hogy a különbség (ezt inkább a mélyeket illetően említette) igazán akkor jön csak elő, ha egymás mellett hallgatod a kettőt. De, ezt az egészet egy közepesen jó fülessel hallani is a tesztből. A srác viszonylag jó mikrofonnal dolgozik. Egyébként az LG-vel szerintem azért sincs veszteni valód, mert ha ne adj' Isten mégse tetszik, szerintem simán tovább tudod adni (ha 70e-ért tényleg meg tudod venni, akkor akár bukó nélkül)

#10529 Wolfskin
    Én megpróbálnám felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha tudnak valamit mondani. Alapból pl. a Tribit hangszórói sem flash-elhetők, nekem mégis tudtak küldeni firmware-t.
    Háááát... a "beköszönő" és a "búcsúzó" hang kikapcsolására vajmi kevés lehetőséget látok. Ez a - világít, csilingel, bimbammol - egy olyan téma, amiről én is hosszasan tudnék értekezni. Sajna ilyen világot élünk. :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés