Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @espi38
A zeneiséget - már ha erről lehet beszélni egy ilyen boombox esetén - pont, hogy inkább az LG-re mondta. Az szerinte hangosabb, a közepek és a magasak jobbak benne, de a JBL mélyebbre megy, így teltebb a hangzása. Valamint azt is mondta, hogy a különbség (ezt inkább a mélyeket illetően említette) igazán akkor jön csak elő, ha egymás mellett hallgatod a kettőt. De, ezt az egészet egy közepesen jó fülessel hallani is a tesztből. A srác viszonylag jó mikrofonnal dolgozik. Egyébként az LG-vel szerintem azért sincs veszteni valód, mert ha ne adj' Isten mégse tetszik, szerintem simán tovább tudod adni (ha 70e-ért tényleg meg tudod venni, akkor akár bukó nélkül)#10529 Wolfskin
Én megpróbálnám felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha tudnak valamit mondani. Alapból pl. a Tribit hangszórói sem flash-elhetők, nekem mégis tudtak küldeni firmware-t.
Háááát... a "beköszönő" és a "búcsúzó" hang kikapcsolására vajmi kevés lehetőséget látok. Ez a - világít, csilingel, bimbammol - egy olyan téma, amiről én is hosszasan tudnék értekezni. Sajna ilyen világot élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest