- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Gondoltam írok egy kis W-King D8 review félét. Két hete nyúzom, főleg autós felhasználásra vettem, de nyúztam már garázsban is barkácsolás közben. Üzemidőt nem mértem, így arról nem tudok nyilatkozni, nem fogom stopperral mérni. A kocsiban van type-C töltő, úgyhogy nem is érdekel.
A hangzással kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Electro (pl.: Scooter, Audio, Black Sun Empire, Concord Dawn) rohadt jól szól, a basszust érzem a mellkasomban ha csumára fel van nyomva.
Van rajta EQ gomb, de azt fejeltse el mindenki, attól csak a basszus lesz több, de szétesik a hangzás.
Nálam a másik prió a metál (pl. Slipknot, Rammstein, Powerman 5000, The Showdown), itt viszont nem vagyok elájulva. Eléggé szétesik a hangzás, csak akkor szól igazán jól, ha maga a lemez hibátlanul van keverve. Ha picit is mocskos a dolog, akkor nagyon megbünteti a hangfal, úgyhogy nem szól szépen, de bőven az elmegy kategória.
A szabadtéren való üvöltetés - amire igazából ez való, lásd Oluv videója az erdőben - még elmaradt, úgyhogy egyelőre erről nem tudok nyilatkozni, de műhelyben bőven elvoltam vele.Az árát amúgy maximálisan megérte, amire nekem kellett tökéletesen megfelel. 30k-ért van nagyon jó bluetooth a kocsiban, fej+hangszóró csere nélkül (mindkettő cserés lett volna). A szerkezet amúgy nagyon masszív, nehéz és minőségre jónak tűnnek a műanyag és a gumi alkatrészek is.
ui: A 3 éves kislányom szerint jól szól, de persze a Pál, Kata, Péter nem volt éppen csapágyasra üvöltetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest