- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Gondoltam írok egy kis W-King D8 review félét. Két hete nyúzom, főleg autós felhasználásra vettem, de nyúztam már garázsban is barkácsolás közben. Üzemidőt nem mértem, így arról nem tudok nyilatkozni, nem fogom stopperral mérni. A kocsiban van type-C töltő, úgyhogy nem is érdekel.
A hangzással kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Electro (pl.: Scooter, Audio, Black Sun Empire, Concord Dawn) rohadt jól szól, a basszust érzem a mellkasomban ha csumára fel van nyomva.
Van rajta EQ gomb, de azt fejeltse el mindenki, attól csak a basszus lesz több, de szétesik a hangzás.
Nálam a másik prió a metál (pl. Slipknot, Rammstein, Powerman 5000, The Showdown), itt viszont nem vagyok elájulva. Eléggé szétesik a hangzás, csak akkor szól igazán jól, ha maga a lemez hibátlanul van keverve. Ha picit is mocskos a dolog, akkor nagyon megbünteti a hangfal, úgyhogy nem szól szépen, de bőven az elmegy kategória.
A szabadtéren való üvöltetés - amire igazából ez való, lásd Oluv videója az erdőben - még elmaradt, úgyhogy egyelőre erről nem tudok nyilatkozni, de műhelyben bőven elvoltam vele.Az árát amúgy maximálisan megérte, amire nekem kellett tökéletesen megfelel. 30k-ért van nagyon jó bluetooth a kocsiban, fej+hangszóró csere nélkül (mindkettő cserés lett volna). A szerkezet amúgy nagyon masszív, nehéz és minőségre jónak tűnnek a műanyag és a gumi alkatrészek is.
ui: A 3 éves kislányom szerint jól szól, de persze a Pál, Kata, Péter nem volt éppen csapágyasra üvöltetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest