Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Gondoltam írok egy kis W-King D8 review félét. Két hete nyúzom, főleg autós felhasználásra vettem, de nyúztam már garázsban is barkácsolás közben. Üzemidőt nem mértem, így arról nem tudok nyilatkozni, nem fogom stopperral mérni. A kocsiban van type-C töltő, úgyhogy nem is érdekel.
A hangzással kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Electro (pl.: Scooter, Audio, Black Sun Empire, Concord Dawn) rohadt jól szól, a basszust érzem a mellkasomban ha csumára fel van nyomva.
Van rajta EQ gomb, de azt fejeltse el mindenki, attól csak a basszus lesz több, de szétesik a hangzás.
Nálam a másik prió a metál (pl. Slipknot, Rammstein, Powerman 5000, The Showdown), itt viszont nem vagyok elájulva. Eléggé szétesik a hangzás, csak akkor szól igazán jól, ha maga a lemez hibátlanul van keverve. Ha picit is mocskos a dolog, akkor nagyon megbünteti a hangfal, úgyhogy nem szól szépen, de bőven az elmegy kategória.
A szabadtéren való üvöltetés - amire igazából ez való, lásd Oluv videója az erdőben - még elmaradt, úgyhogy egyelőre erről nem tudok nyilatkozni, de műhelyben bőven elvoltam vele.Az árát amúgy maximálisan megérte, amire nekem kellett tökéletesen megfelel. 30k-ért van nagyon jó bluetooth a kocsiban, fej+hangszóró csere nélkül (mindkettő cserés lett volna). A szerkezet amúgy nagyon masszív, nehéz és minőségre jónak tűnnek a műanyag és a gumi alkatrészek is.
ui: A 3 éves kislányom szerint jól szól, de persze a Pál, Kata, Péter nem volt éppen csapágyasra üvöltetve.

Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest