Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carl18
addikt
Örülök hogy sikerült jól választanod!
Jobban jártál vele mint egy túlárazott divat márkával. Igen ha kell kültéren is megállja a helyét, hangos, a basszus is jó. "Gyerekre visszatérve" Örültem volna gyerek koromban én is egy Bluetooth hangszórónak!
A 1-2 wattos kazettás Rádió magnó után igazán nagy ugrás lett volna
7 évesen volt egy piros 1 hangszórós. -
<Adamsky>
nagyúr
Én inkább annak mennék utána, hogy miért szól sz@rul a fejegység. Lehet olcsóbban megúsznád (újrakábelezéssel esetleg új hangszórókkal), mint egy BT-s hangszóró vételét. De, ha a teljes összeget odaszánod (30k) szvsz. akkor is jobban jársz. Ha már megvan a fejegység (feltételezzük, hogy jó, és az autódba lévő cuccok a sz@rok), akkor kábel kell és két normális hangszóró, oszt' csókolom.
Autóba egyébként se tennék semmi mozgó dolgot. Baleset / fékezés esetén egy ilyen cucc azért okozhat kellemetlen meglepetést.
(#8607) carl18
" ... ebben már cserélhető az akkumulátor ... " - ezt, hol olvastad? -
carl18
addikt
Anker Soundcore Motion van ezért az árért, W-king D8 a másik jelölt.
Hát utobbi még hangosabb mint a Dockin D Fine, remek hangszóró oluv szerint is. Talán Doss Sound XL, ez a 3 van 30E forintig általában, a Dockin kicsit drágább a szállitás miatt mert 2 kg, igy 14 euro a szállitási költsége.
Minden esetre a fent emlitett hangszórók mindegyike jól szól, egyik se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Elektromos autók - motorok
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Jobban jártál vele mint egy túlárazott divat márkával. Igen ha kell kültéren is megállja a helyét, hangos, a basszus is jó. "Gyerekre visszatérve" Örültem volna gyerek koromban én is egy Bluetooth hangszórónak!
Írd már kérlek le azt az élethelyzetet, amikor erre szükség van / lehet, mert én elképzelni sem tudom.