- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
60ert sikerult hozzajutni a gtk-pg10 hez. amazonos es egyeb reviewk alapjan nagyon lelkesen vartam, hogy mit tud viszont egyaltalan nem vagyok tole elajulva.
a tizeneves z2300 nemcsak _sokkal_ jobb melyet nyom, hanem szebben is szol kozep/magasan is. ki sem mentem a kertbe vele meg, a kismeretu konyhaban uzemeltem be, de ahhoz hogy "hangos" legyen, felkellett tolni minimum 35 re(50 a max hangero).egyedul ugy tudtam belole utos hangot kicsikarni, hogy jackel feldugram a notira, es ott vlc-vel + equalizerrel feltudtam tolni a hangerot 120% ra. na ott mar majdnem jo volt, de felek, hogy hosszu tavon nem egeszseges ez igy. meg hat eleve bt-n at hasznalnam, nem kabelen. es szeretem azt hallani egy hangszoronal, hogy van meg benne tartalek, ez meg a fenti modon meghajtva nagyon ugy hangzik, mint ami ennyit tud, es nem esik jol neki..
nem kellene ennek sokkal jobban szolnia ? par napja ki volt rakva bemutato darabnak, nemlehet, hogy szethajtottak ? de akkor nem halkabbnak kene lennie, hanem recsegnie, nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest