- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én azzal kezdeném, hogy megnézném, tutira van, vagy nincs bt. Édesanyád gépében.
Aztán valahogy a használat mikéntjét is megpróbálnám kipuhatolni. Mert, ha nem kell a hordozhatóság (gondolom Édesanyád nem akarja pl. a vonaton erről bömböltetni a zenét), akkor én egy sima sztereó vagy 2.1-es rendszert vennék a helyedben. Az Edifier-nek pl. van ilyen is, olyan is. Nekem pl. van egy Edifier Aurora-m, ami nem nagy, de elég szépen szól. A mélynyomót be lehet tenni a kijelző / monitor mögé, a két kis "fagyi gombóc" pedig oldalra. Dobozba visszatéve (mivel nem nagy) még mobilizálható is. Ja, és őrült színválaszték van belőle(mondjuk, hogy melyik beszerezhető itthon, az más kérdés)
Ha kell a bluetooth és/vagy a hordozhatóság, akkor szvsz. Tribit XSound Go
Ja és - ahogy előttem írták is páran - létezik bt-s USB-s dongle, ha nincs bt a notiban, de ragaszkodsz hozzá. Tényleg nem reklám, de ilyenem is van
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest