Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Hát majd remélem lesz lehetőségem tesztelni. Hát nekem mindenre elég a Dockin, amúgy se szeretnék több pénzt egy hordozható hangszóróra költeni. Van egy Charge2 plus is ha hordozhatóság a cél, szóval ezzel a kettővel el vagyok.
Mind kettő hozza a szintet amit elvárok.Használtam több hangszórót, de valahogy egyik se volt a igazi.
Sony SRS 300, Divoom onbeat 500, Tronsmart T6. Divoomba túl voltak tólva a mélyek, teljes hangerőn meg eltüntek belőle.
Tronsmart Szintél túlerőltette a mélyeket, és a hangszóró nem birta őket leadni. Egyedi Equalizerrel lehetett javitani a hangját.Biztos jó a vifa de 3X drágább mint a Dockin. Annyit nem ér nekem egy kompakt hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő