Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hete van meg a Denon Envaya 250. Eddig úgy tűnik, az önmerülősdi túl lett parázva (vagy nem mindenkinél egyforma) Múlt kedden töltöttem fel, tehát holnap lesz egy hete. Sajnos azóta nem tudtam túl sokat hallgatni, kb 6-7 órát ment összesen, de a töltöttségjelző 5 ledből még 3 világít. Szóval lehet, hogy merülget ömagában unalmában, de egy hét alatt nem észrevehető az önmerülés okozta töltésvesztés.
A hangja imádnivaló. Még soha nem zuhanyoztam úgy, hogy közben a fürdőszobában szól a zene. A Denon rávett erre is 😃 És előszedtem azokat a régi zenéimet, amikben a basszus hangsúlyos szerepet kap, pl. Bob Marley. Szuper módon szólnak. Karnyújtásnyi távolságból már érezni, hogy van némi tere a hangszórónak. Mintha néhány hangszer a Denon mellől szólna. Közelebbről hallgatva egészen kiszélesedik a hangtér. Nagyon kihallani az flac > mp3/384 > mp3/192 közötti különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest