Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elims
veterán
válasz

Ati1979

üzenetére
						Óvatos leszek a témában,mert úgy veszem észre,hogy ti nagyon sokat adtok Oluv szavára.
Nincs is ezzel gond,De..youtube videót,főleg az összehasonlítós videókat mindig meglehet csinálni kicsit részrehajlósra..Többször megnéztem tőle a dockin d fine vs jbl xtreme outdoor videót. :-)
Nem mondom,hogy mindenképp jobb a dockin vagy a jbl,de ott azért lehetett volna talán kicsit kiegészítve is tesztelni.A xtreme-nek ugye oldalt is vannak hangszórói,ő az egyiket pont majdnem teljesen letakarta.... :-) és ilyen apróságokból mindig van egy-kettő egy-egy ilyen videóban.
Ne értsetek félre,nem azt mondom,hogy Oluv egy csaló,közel sem és biztos vagyok benne,hogy hozzáértő korrekt ember,de azért kiegészíthette volna úgyis a videót,hogy kb.egálban legyen a két hangszóró (tudom,a dockin-nak meg hátrafelé volt két hangszóró..).
És ez csak egy csepp a tengerben a sok youtube videó közül.Megnéztem azokat a vifa termékeket,biztos,hogy tényleg jók és minőségi termékek..,de videóról szerintem nem adja úgy át mint élőben.Ezt szerintem te tudod a legjobban. :-) Ha vki,te biztosan hallod a különbséget. :-)
Nekem sehol nem lenne olyan igény amit a vifa tud,így nekem fölösleges pénzkidobás lenne 110e-ért blutooth hangszórót vennem,viszont neked és a környezetednek gondolom van igény erre,na meg szerintem a fülünk sem egyforma.. :-) Amit te meghallasz egy ilyen ketyerében én lehet,hogy nem.
"Nekem kell egy bizonyos hangminoseg."

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Tesla topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Robotporszívók
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Filmvilág
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
 - Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest