Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
Oluvval nekem annyi bajom van, hogy szinte kizárólag elektronikus dance/popzenével tesztel és neki a "telt hangzás" azt jelenti, hogy szépen szól a basszus, pedig a középtartomány bántóan el van nyomva. Egyébként szerintem igyekszik korrekt lenni, de a zenei preferenciája alapvetően határozza meg, hogyan értékel egy hangfalat.
-
Ati1979
veterán
Nem gondolom hogy reszrehajlo lenne. Nem hiszem, hogy lenne miert. Peldaul a jbl meg mas nagyobb cegek adhatnanak neki penzt azert hogy szamukra kedezo teszteket keszitsen. De nem. Igazabol szerintem ez egy hobby neki, es ugy csinalja mintha alkotna valamit. A feltoltott hangmintakra gondolok.
A vifak jok. Nekem tetszik a finom hangzasuk kellemes magas, jo kozep eleg jo basszus. A legtobb mas hangfal V karakterisztikaju vagyis eros mely magas kiemelessel vannak hangolva.lasd sony jbl.
Igen eloben minden mas. Nyilvan, de a videok is jol visszadjak hogy szol.
Igen nekem van igenyem erre. Nem mondom hogy a jbl meg tarsai nem jok de en nem a boombox hangzast keresem, hanem inkabb az elethubb reprezentaciot.
A masik meg a mai vilagban ahol egy uj telefon 3-400 ezer forint vagy meg tobb ha csucstelefont akarsz, nem gondolnam hogy olyan meredek egy kis hangfalert a 100 ezres ar sem ha jol szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest