- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Perszer én is erre jutottam elég hamar. Elsőnek picit csalódott voltam (persze azóta be is járódott kicsit, jobb lett), de átgondolva nincs vele baj, mert hát ennyiért ez van. Sőt, ami tesztek alapján pl valamivel hangosabb, de hangszínben nem is feltétlen sokkal jobb az xtreme 3x ennyi lóvé. Szal ár érték arányban annyit azért nem ér, hogy picit jobb sokkal drágábban. Azt sem kétlem, hogy egy Bose nagyon szépen tud szólni, de az meg ugye 5x pénz.
Szóval ha így nézem akkor teljesen jó.
Mondjuk ezeket csak tesztek alapján tudom levonni, mint következtetés, lehet élőben jönne a hűha faktor, de azt sejtem, hogy nem tudná nekem megindokolni az árkülönbséget.
Ahogy írtam fizika. Ezek kis meghajtók. Biztos bazi sok difi lehet felhasznált anyagok miatt pl egy DOSS vs Bose de végtelenségig nem javítani rajta az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest