Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Perszer én is erre jutottam elég hamar. Elsőnek picit csalódott voltam (persze azóta be is járódott kicsit, jobb lett), de átgondolva nincs vele baj, mert hát ennyiért ez van. Sőt, ami tesztek alapján pl valamivel hangosabb, de hangszínben nem is feltétlen sokkal jobb az xtreme 3x ennyi lóvé. Szal ár érték arányban annyit azért nem ér, hogy picit jobb sokkal drágábban. Azt sem kétlem, hogy egy Bose nagyon szépen tud szólni, de az meg ugye 5x pénz.
Szóval ha így nézem akkor teljesen jó.
Mondjuk ezeket csak tesztek alapján tudom levonni, mint következtetés, lehet élőben jönne a hűha faktor, de azt sejtem, hogy nem tudná nekem megindokolni az árkülönbséget.
Ahogy írtam fizika. Ezek kis meghajtók. Biztos bazi sok difi lehet felhasznált anyagok miatt pl egy DOSS vs Bose de végtelenségig nem javítani rajta az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest