- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked #6597 üzenetére
(#6597) uffneked
Nincs mit.
Én most próbálgatom irodában, itt azért ügyesebb, mint autóban.Amiket írtam úgy mindenkinek (is) szántam, hátha valakinek még érdekes lehet.
(#6598) carl18
Közben meg is néztem, enyém nem szellőzik csatiknál. Lehet akkor csak az a csóka kapott egy hibásat. Amúgy nem nagy meló lenne fullosra szigetelni, de így akkor nem foglalkozom vele, max ha egyszer valamiért szétszedem akkor megteszem amit még lehet, mert kb nem plusz idő.
Még annak megpróbálok utána nézni, hogy közepeknek hermetikusan kell-e elzárva lennie vagy tök mindegy.
Ami "tuningon" agyalok, az egy USB töltés. Vannak fityinges áramkörök amik 1s ként tudnak tölteni és akkor 5v ról lehet cellánként a töltés, persze egy USB csatit is bele kell hekkelni, de azt is meg lehet csinálni igényesen. Azért gondolkodom ezen, mert ez a 12V os táp hurcibálás kicsit macera.
Meg akkor már mehetne akár bele nagyobb akku is, ha van hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars rajongók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest