- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5705 üzenetére
Hát én összehasonlítottam a Miniriget a T6-al most oluv oldalán, 100 fontért elég sok és nem érzem hogy megérné az árat. [link]
Azért ez vicc hogy a T6 11400 ft-ért elég sok hangszóróval fel veszi a versenyt.
Nem olyan rossz cucc az a go, csak az a gond hogy én hogy már megszoktam a T6 hangját most elég nagy csalódás volna egy go-t ismét meghallgatni. Ha valaki bluetooth hangszórót keres például 10E forintért nyilván a legolcsóbban akarja a legjobb terméket. Akkor viszont a go elég rossz választás.
Persze nyilván lehet arra hivatkozni hogy kicsi, de az a baj a Charge 2 mikor megjelent valami 50-60E környékén ment. Hiába jelent meg a Charge 4 nem váltotta meg a világot, ilyen apró ráncfelvarrásnak lehet nevezni ezt inkább.
Arra minden esetre kíváncsi vagyok hogy januárba a Sony-t mit dob piacra, jöhetne valami igazi teljesítmény ugrás a részéről
Minden évbe januárba jön egy új generáció, remélem a teljesítmény növelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest