Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5645 üzenetére
Hát biztos jól is szépen szól a Dennon, igen a maga méretébe biztos ez a legjobb ár-érték arányú.
A német jofogáson elég jó árak vannak, de én idehaza 70E forintért találtam meg a DSB 250-et nekem nem ér ennyit egy hordozható bluetooth hangszóró. Mondom ezt úgy hogy az itthon lévő nagy hifim amin rendszeresen tudok minőségi zene hallgatást átélni is olcsóbb volt "használtan" Más felől olyan sokat nem volna használni, főként jön a tél. 70Euroért már is sokkal barátságosabb árazás amúgy
BIztos jó cucc ez a Denon de szememben nem ér meg 70E forintot egy majd nem 1 kilós hangszóró.
Esetleg ha más nincs akkor marad az XB30, elég szépen helyáll a DSB 250 ellen és jó árba beszerezhető.
[link] Nekem valamelyest számít a hangerő is, néha szükség van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest