Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4705 üzenetére
10+ órát elmehet közepes hangerőn, a maxot nem tudom de 3-4 órát mehet úgy max. De úgy se használod úgy
Na a Harman Kardon 3 megjött tesóméknak, Azért nagyon ki van egyensúlyozva a hangja, van mély, közép, és magas hang is. Nem csak 1-re mentek rá nagyon, nagyon jó a hangja
Akkuról is nagyot szól, de hálozatról még keményebbSzinte duplája lesz a hangereje!
Egyik legjobb hangszóró amit idáig hallottam. Ebből a méretből nem hiszem lehet jobb hangzást kihozni.Kültéren is nagyot szól, udvarba is kipróbáltuk fal tövébe sarokba elég jól lehet hallani
Csak hát a hátrány hogy a alakja miatt nem igazán lehet hordozni.Néztem hogy akkus módba a hangereje a JBL Extreme/Dockin D fine szintjét van.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest