Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

sziasztok

jártam itt már pár éve, akkor is egy nem igazán fórumnyelven forgó Marley terméket sikerült beszeretnem asszonykám nagy örömére :)

Pár nappal ezelőtt viszont magamnak vásároltam egyet, és ismételten visszatérve a márkához a legnagyobb típusát vásároltam meg egy Bag of riddim 2 személyében :)

Amennyiben valaki ilyesmin töri a fejét: jó, nagyon is jó :) Igaz, hogy nagy a mérete (én egy JBL xtreme-mel állítottam szemben -ez a kettő volt a kalapomban-) de hangzásban győzött a Marley terméke.

A mélyek ill. magasak és a közép hangok is szépen szólnak,a mélyek ráadásul eléggé ütősek is (igaz nekem fejhallgatóban is kissé basshead dolgok jönnek be....), de az anyaghasználatból adódó minőség ismét nem hazudtolta meg magát, ami tömör fa és ilyen jól összerakott darab, az nem szólhat rosszul és nem is szól :)

A táska külön plusz pont (munkába fogom hordani és vezetés/pihenés közben lesz hű társam)

Viszont lenne egy kérdésem felétek: nem usb-s (sem micro sem type C) a töltője, hanem ilyen kerek mint pl. a laptop töltőké.... ezzel nincs is semmi gond, de néha-néha ha szükségem lenne rá, ezt autóban hogyan tudom majd tölteni? erre van esetleg valami átalakító, ami pl. ebből a kerek dugaljból usb-t csinál nekem? (ez már elegendő lenne a szivargyújtós töltéshez)

Amennyiben tudtok segíteni ebben, azt megköszönöm

pl egy ilyen laptop autós töltővel megoldható lenne a dolog, amennyiben van hozzá megfelelő fej a csomagban?

Új hozzászólás Aktív témák