- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
holozis_HUN #2956 üzenetére
Egy ilyen szép hajóra dukálna egy beépített hifi
Tetszik a szekér
Ghard: kíváncsi lennék ha szétkapnák a többi terméket mit találnálak. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, amikor kijelentik, hogy a Peugeot szar, mert ... közben meg eladtak belőle milliót és ezért több a hibás példány. Épp tegnap a 2 km-es Bmw X5-öt láttam tréleren szervízbe indulni.
Ui.: én családi házban lakom, ezért kint használom ezeket a blue cuccokat, de 50% fölé még nem hajtottam az Extreme-t, mert zavarja a környezetet. Társaságban beszélgetéshez még a Mojo buzz is sok. Többeknél olvasom ezt a max. hangerő dolgot. Inkább kertben, szántón vagy nagyobb gym pályákon tudom elképzelni. Ott viszont már vagy komolyabb cucc kellhet vagy sport füles. Bulin jutottam el már hálózatos erősítőnél overload feliratig, akkor mit várunk egy ilyen hordozható eszköztől. Nem várunk esetleg túl sokat tőlük? Szerintem a 100%-on hajtás hosszú távon már nem rendeltetésszerű használat. A kocsit sem pörgetem szabályzásig minden sebességben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest