Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Egy ilyen szép hajóra dukálna egy beépített hifi
Tetszik a szekér

Ghard: kíváncsi lennék ha szétkapnák a többi terméket mit találnálak. Kicsit olyan érzésem van ilyenkor, amikor kijelentik, hogy a Peugeot szar, mert ... közben meg eladtak belőle milliót és ezért több a hibás példány. Épp tegnap a 2 km-es Bmw X5-öt láttam tréleren szervízbe indulni.
Ui.: én családi házban lakom, ezért kint használom ezeket a blue cuccokat, de 50% fölé még nem hajtottam az Extreme-t, mert zavarja a környezetet. Társaságban beszélgetéshez még a Mojo buzz is sok. Többeknél olvasom ezt a max. hangerő dolgot. Inkább kertben, szántón vagy nagyobb gym pályákon tudom elképzelni. Ott viszont már vagy komolyabb cucc kellhet vagy sport füles. Bulin jutottam el már hálózatos erősítőnél overload feliratig, akkor mit várunk egy ilyen hordozható eszköztől. Nem várunk esetleg túl sokat tőlük? Szerintem a 100%-on hajtás hosszú távon már nem rendeltetésszerű használat. A kocsit sem pörgetem szabályzásig minden sebességben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tetszik a szekér