Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Mire tudod használni?"
Zenét hallgatok rajta
Viccet félre téve...tulajdonképpen házibuli, karaoke, kerti-party, vagy ha épp olyan hangulatunk van csak egyszerűen zenét hallgatni, sokszor bömböltetve
..kb.ennyi. Nyilván mivel van itthon többféle hangrendszer (házimozi, soundbar, hifi, bt. hangszórók stb.) így azért már ritkábban használjuk, de annyira jó a dizájn, hogy kimondottan jól mutat a nappaliban, nem is tervezem eladni. Igazából lányunknak vettük mikor tanult zenélni (szintetizátort kötöttem rá, de van rajta gitár input is) csak aztán egyszer kitoltam a nappaliba, hiba volt... azóta ott is maradt

Lassan 7 éve teszi a dolgát, papíron 1000W ...szerintem ezt azért kezeljük a helyén, de mondjuk nem lehet túl messze mert szó szerint bontja a házat rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..kb.ennyi. Nyilván mivel van itthon többféle hangrendszer (házimozi, soundbar, hifi, bt. hangszórók stb.) így azért már ritkábban használjuk, de annyira jó a dizájn, hogy kimondottan jól mutat a nappaliban, nem is tervezem eladni.