Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve..
Nagyon nem vagyunk egyformák !A legvégső esetben nyúlok az EQ-hoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy az EQ-t nem a zene "szinezésére" kéne használni kvázi a zenész elképzelését felülírni, hosszú órák, napok hetek munkájával kidolgozott arányokat felrúgni, hanem az akusztikai hibákat kijavítani.
Ha egy hangsugárzó kellően hűen lapos frekvencia visszaadással rendelkezik, akkor dolgozott jól a gyár, mert alapvetően azt hallod vissza amit művész eredetileg elkészített.
Egy gyártónak erre kell törekednie, mert nem lehet mindenki egyéni hallását, netán ízlésvilágát kielégíteni.
Magyarán egyéni szoc probléma ha pl. "basszuskárosult" vagy, vagy csak kevésbé hallasz egy tartományt, mert sérült a hallásod.
Az egy plusz dolog, ha egy-egy nagyobb csoportnak a visszajelzésekre reagálva készít preseteket.
Szerintem.

Ha már úgyis itt vagyok... belehallgattam a legutóbb idézett tesztbe.
JBL-nél, amikor a dobverők csattantak azok, fahangon szóltak, a másiknál nem, ill. az Earfunnal egy bizonyos fémes , kemény hangzást is kihallottam egyes részeknél, de itt abbahagytam, nem hallgattam végig az egész tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Társasjáték topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon nem vagyunk egyformák !