- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18976 üzenetére
BT hangszóró? Hordozható? ..persze, hogy volt, van is
..Flip 5 és egy raklap tronsmart (2db groove, 2db t6 plus upgraded, 2db t6 max ...mind kíváncsiságból de azóta is megvannak), és egy két noname a múltból
..nem hordozható, de tologatható BT party hangfalam is van, amirő írtam NGS Wild Punk 3...papíron 1000 watt
beszéltünk még vitáztunk is ezekről anno
amúgy szerencsés helyzetben vagyok mivel az elmult években az ismerőseim között beindult egy bt hangszóró őrület/rivalizálás adják veszik csere bere, így elég sok hangszórót sikerült hallanom, egyet kettőt tesztelni is, zömében hát persze, hogy jbl...
..de van egy nagy Tronsmart-os isMennyi egy T6 Max akcióba?
Fogalmam sincs, nem figyelem, ha véletlenül szembe jön mint pl. januárban az emagon 15 000 ért azt nem tudtam otthagyni abból csináltam a tesómnak egyet. Én előtte decemberben azt is az emagon 19 000.- ért, azelőtt majdnem két éve szintén 19 000 ért vettem és mindegyiket átalakitás céljából. A két hangváltós magas kb. 3-4 ezer forint, ha az ár/értékét nézem is ennyit nekem röhögve megért, pláne, hogy az ár nem érdekelt, kíváncsiság hajtott és a dizájn, mindenféleképpen akartam egy ilyen t6 maxot a lakásba, de a gyári hangzással szóba sem jöhetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest