Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Írtam a tribit-nek, hogy van-e náluk raktáron hibás Stormbox Blast, mivel nekem csak otthonra kéne, és sem a BT egység, sem az akksis üzemmód nem fontos, sőt a led-ek sem, így ezeket érintő hibákkal simán jó lenne nekem egy ilyen cucc.
Válaszoltak, hogy náluk biza nincs ilyen szolgáltatás, hogy visszaküldött hibás cuccokat eladnának, de nekik mindig első a vásárló, stb, stb, bla-bla-bla...A kérdés, hogy esetleg létezik olyan hely a ebay-en kívül, ahol az ilyen hibás cuccok gyülekeznek?
Valami központi kínai szervíz, vagy raktár, stb.Anno így szereztem be fillérekért szuper füleseket, hogy az egyik oldal nem szólt, visszaküldték, én meg begyűjtöttem ilyenekből többet, és egy új kábellel csináltam belőlük fasza fülest.
Most is ilyesmi a tervem, de akkoriban találtam ilyen raktárat, akik hajlandóak voltad eladni a sz*rt, de most nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő