- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Írtam a tribit-nek, hogy van-e náluk raktáron hibás Stormbox Blast, mivel nekem csak otthonra kéne, és sem a BT egység, sem az akksis üzemmód nem fontos, sőt a led-ek sem, így ezeket érintő hibákkal simán jó lenne nekem egy ilyen cucc.
Válaszoltak, hogy náluk biza nincs ilyen szolgáltatás, hogy visszaküldött hibás cuccokat eladnának, de nekik mindig első a vásárló, stb, stb, bla-bla-bla...A kérdés, hogy esetleg létezik olyan hely a ebay-en kívül, ahol az ilyen hibás cuccok gyülekeznek?
Valami központi kínai szervíz, vagy raktár, stb.Anno így szereztem be fillérekért szuper füleseket, hogy az egyik oldal nem szólt, visszaküldték, én meg begyűjtöttem ilyenekből többet, és egy új kábellel csináltam belőlük fasza fülest.
Most is ilyesmi a tervem, de akkoriban találtam ilyen raktárat, akik hajlandóak voltad eladni a sz*rt, de most nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Parfüm topik
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest