Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csosz77
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Csinaltam egy reset-et es a tolto kabelt feltettem ettol most a kikapcsolasi problema ugy tunik megszunt. Van viszont egy masik gond: visszajott a startup/shutdown sound, raadasul, ha a gepem elmegy deep sleep-be, akkor jon egy hatalmas shutdown sound, ami a fraszt hozza ram.
A startup sound-ot sikerult eltuntetnem kb 1 eve, az akkori JBL portable app-al, de az aktualis verzioban ez az opcio hianyzik. Ha most elinditom az app-ot, akkor azt mondja up-to-date a software (gondolom a firmware), holott szerintem a reset visszatette a regi firmware-t. Szoval hogy tudnam rabeszelni, hogy force-updatelje meg magat, vagy kellene egy regebbi software (android).
( a hangszorot alapvetoen egy laptop speaker kivaltasara hasznalom).
Mar probaltam ujratelepiteni az android app-ot, de az sem segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest