- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
csosz77
csendes tag
válasz
aldebaran #13999 üzenetére
Csinaltam egy reset-et es a tolto kabelt feltettem ettol most a kikapcsolasi problema ugy tunik megszunt. Van viszont egy masik gond: visszajott a startup/shutdown sound, raadasul, ha a gepem elmegy deep sleep-be, akkor jon egy hatalmas shutdown sound, ami a fraszt hozza ram.
A startup sound-ot sikerult eltuntetnem kb 1 eve, az akkori JBL portable app-al, de az aktualis verzioban ez az opcio hianyzik. Ha most elinditom az app-ot, akkor azt mondja up-to-date a software (gondolom a firmware), holott szerintem a reset visszatette a regi firmware-t. Szoval hogy tudnam rabeszelni, hogy force-updatelje meg magat, vagy kellene egy regebbi software (android).
( a hangszorot alapvetoen egy laptop speaker kivaltasara hasznalom).
Mar probaltam ujratelepiteni az android app-ot, de az sem segitett. -
csosz77
csendes tag
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani bluetooth hangszorot JBL Flip 5 kategoriaban, ami nem kapcsolja ki magat? Ez ha nem csinal semmit, kb 10 perc utan kikapcsol. Resetaltam, a software a legfrissebb, de nem lett tole jobb.
A startup sound is visszajott sajnos, a legujabb sw-ben pedig nem lehet ezt kikapcsolni.Elore is koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest