Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Nem csodálom a dilemmád. Ezeket meghallgatva lehetne, könnyebben dönteni. És Tribit meg Amazonról rendelhető legközelebbről, vagy ha lenne már esetleg egy ismerősnek az már nagy segítség volna. Partyboxok ugyebár könnyebb esetek. Van belőlük itthon. Mondjuk Alan eléggé elismerően tesztelgette a Stormblastot. De ugye szubjektív. Én berendeltem ugyebár a Motion BP-t. Tüske ide, radiátor oda, nekem nagyon tetszik. Rock, dzesszrock, pop, szinti hallgatva vele. Eléggé meg lett járatva. Aki innen előszőr vett neki is ugyanúgy jó a véleménye róla. És ugye a Tribit teltebb méllyel és kiegyenlített hangképpel bír a tesztelői szerint. Csak az a fránya szubjektív (saját) összevetés hiányzik így. Bátorság.
Legalább valakinek lesz már innen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legalább valakinek lesz már innen.