- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
francz'70 #13688 üzenetére
Francz70,
köszönöm, akkor szerintem le is ütök egy ilyent, pont ott, ahol mutatod.Pontosabban két ilyent.
Ugyanis az az elképzelésem, hogy a TWS révén majd stereoban szólnak, és még csak nem is kell majd kábelt forrasztgatnom Aureal útmutatása szerint.Nézegettem a neten, hogy mit is jelent ez a TWS. Van olyan módi, hogy nem az audio forrásra kapcsolódik mindkettő, egyenrangúan, hanem csak az egyik kapcsolódik és a másik lesz a slave.
Ebben az esetben, amikor az inputot jack dugón kapná, akkor talán még késleltetés sem lenne sok.
Ez persze csak álom. Lehet, hogy ez analóg-digital átalakítást követelne meg, amit lehet hogy alapból nem csinál, és akkor nincs mit átlökni TWS protokollal.
Vagyis lehet, hogy TWS-t csak olyan forrásból tud, ami Bluetooth, vagy saját SD kártya.
Egyébként, ha már itt tartunk: a Windows-ba, ha veszek kék fogat, akkor nem tudná maga is bluetooth hangszóróként használni?
Úgy biztosan menne a TWS...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest