- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #12963 üzenetére
Ma hozta meg a DHL.
Sokat nem járattam ma,de eddig tetszik.EQ-t Alan Rossnál látottra beállítottam,teljesen feltöltöttem.
Persze nem szól olyan kiegyenlítetten és “hifisen” (főleg a középtartományban) mint a Motion+,de ez techno-nál és Psy-nál pont nem annyira lényeges,cserébe több a mély.
Holnap reggel szerintem kirakom a melléképületbe,rálövök egy bejáratós audiófájlt a backup telefonról,aztán hagyom egy fél napig magában zenélgetni.Kíván leszek mennyit változik a hangja.A bejáratás sosem árt.
Ha sokat nem is változik a hangja,a 28k-t akkor is megérte.
Aliról lengyel raktárból meg 46k…
A kinézete meg olyan amilyen,nem szépségdíjas az biztos,de ez nem is egy “lakás dísze” hifi cucc.Nekem marad mellette a Motion+,az szezonjában jobban belefér a motor valamelyik hátsó dobozába egy több napos túrán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest