- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #11169 üzenetére
Értem köszi, ezek szerint bármi lehet,é és az ellenkezője is.
Régebben nem emlékszem, hogy csinálta-e, mióta vettem a 250-est, azóta nem használom. Csak most kaptam egy párt mellé, gondoltam jó lesz összelinkelni (persze, hogy a 100-ast nem lehet, max kábellel), de ha már itt volt kipróbáltam. Arról előre mondták, hogy ezt csinálja, de az én régimet kipróbálva meg... szintén zenész.
Remélem az akksi azt, mivel mindkettőben igen rövid üzemidejű már. (csinálhat ilyet, hogy töltőn is kevés áramot ad le?)
A telefon is lehet az oka (az enyém Armor3), de akitől kaptam, az övével is csinálta. Ennek, és annak, hogy egyszerre mindegyik hozzám tartozóban minden hangszóró behal, kis esélyét látom.Marad az aksi, meg hogy ezek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest