- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni egy hordozható hangszórót ami melós rádiónak lenne használva. Vizet nem igazán kapna, port azt igen meg ha véletlen esik egy nagyobbat ne essen szét. Nézegettük a Makita munkás rádiókat de azok aksival 50-60e Ft körül vannak és azt mondta, hogy próbálják valami olcsóbb alternatívát nézni, ha találok. Ezt néztem, hogy talán bírna ha leesik és még nincs is olyan árban, hogy közel legyen a Makitához. Nagy az aksi, elég hangos is és a minőség se rossz ahogy olvastam az értékeléseket. Ja igen, jó lenne ha tudna FM rádiót is, viszont ez se tud. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, valami USB vevő létezik-e vagy esetleg egy régi mp3 lejátszóról megoldani. Nézte hazai webshopokat, volt amibe volt FM rádio, de vagy gyengének tűnt, vagy az aksi volt gyenge, vagy azt írták, hogy nagyon gyengén szól. Ha valakaniek van valami tippje akár egy hangszóróra ami megfelel a fent leírtaknak vagy tud egy FM vevő kütyüt az ne tartsa magába!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged