Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék venni egy hordozható hangszórót ami melós rádiónak lenne használva. Vizet nem igazán kapna, port azt igen meg ha véletlen esik egy nagyobbat ne essen szét. Nézegettük a Makita munkás rádiókat de azok aksival 50-60e Ft körül vannak és azt mondta, hogy próbálják valami olcsóbb alternatívát nézni, ha találok. Ezt néztem, hogy talán bírna ha leesik és még nincs is olyan árban, hogy közel legyen a Makitához. Nagy az aksi, elég hangos is és a minőség se rossz ahogy olvastam az értékeléseket. Ja igen, jó lenne ha tudna FM rádiót is, viszont ez se tud. Nem tudom hogyan lehetne megoldani, valami USB vevő létezik-e vagy esetleg egy régi mp3 lejátszóról megoldani. Nézte hazai webshopokat, volt amibe volt FM rádio, de vagy gyengének tűnt, vagy az aksi volt gyenge, vagy azt írták, hogy nagyon gyengén szól. Ha valakaniek van valami tippje akár egy hangszóróra ami megfelel a fent leírtaknak vagy tud egy FM vevő kütyüt az ne tartsa magába!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest