Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Üdv!
Nekem is van egy Noname BT USB adapterem és meglepő módon Én is a BlueSoleil nevű progit kaptam hozzá.
Samsung Z-230-al használom. ha PC Studio-val használom csoda, de működik. Már ha a PC Studio működik stabilan és nem fagy le.
Megpróbáltam a BlueSoleilban is az adatmásolást. Ami meglepett az az, hogy amit eddig ráraktam a telóra PC Studio-val azt nem látja a Soleil csak a gyári dolgokat.
Megpróbáltam egy háttérképet átmásolni Soleil-al a teló kiírja, hogy fájl fogadva, de nincs rajta. Szóval nem csinál semmit.A telóm topicjában tájékoztattak róla, hogy ha az XP gyári USB driverjével telepítem az eszközt, akkor nem kell hozzá semmiféle progi egyszerűen windows-on belül tudok másolni.
Az Én BT adapteremet persze nem tudja telepíteni.
Tehát a kérdésem : Létezik valamilyen univerzális driver vagy valamilyen alternatíva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő