Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Lehet hogy én sem vagyok egyszerű eset! De: Stabil, minőségi cuccot akartam, ami bővíthető lesz jövőre is (talán..). Azonkívül az alaplapon pont nem akartam spórolni. Ahogy itt olvagattam a fórumokat, sok embernek van ilyen lapja. Amugy meg nem tőlem kéne kérdezgetni, aki 18 éve dolgozom, hogy minek (miből) veszek alaplapot. Menj ki az utcára, nézd meg emberek hány 10 milliós autókkal járnak. Részemről befejezem, megsérteni se akarok senkit, meg veszekedni sem.
Még annyi: Ha mindennap elszívnék 2 doboz cigit, meg innék pár sört, meg 1-2 felest, akkor teljesen normális lennék ugye? Ez mennyi lenne havonta? 1 évbe?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Senki sem töröl ennél jobban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- JBL STAGE 2 9634
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest