Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Lehet hogy én sem vagyok egyszerű eset! De: Stabil, minőségi cuccot akartam, ami bővíthető lesz jövőre is (talán..). Azonkívül az alaplapon pont nem akartam spórolni. Ahogy itt olvagattam a fórumokat, sok embernek van ilyen lapja. Amugy meg nem tőlem kéne kérdezgetni, aki 18 éve dolgozom, hogy minek (miből) veszek alaplapot. Menj ki az utcára, nézd meg emberek hány 10 milliós autókkal járnak. Részemről befejezem, megsérteni se akarok senkit, meg veszekedni sem.
Még annyi: Ha mindennap elszívnék 2 doboz cigit, meg innék pár sört, meg 1-2 felest, akkor teljesen normális lennék ugye? Ez mennyi lenne havonta? 1 évbe?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Metal topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest