Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

Aktív témák
- 

Zoli bácsi
őstag
válasz

Alvin_ti4200

üzenetére
						Lehet hogy én sem vagyok egyszerű eset! De: Stabil, minőségi cuccot akartam, ami bővíthető lesz jövőre is (talán..). Azonkívül az alaplapon pont nem akartam spórolni. Ahogy itt olvagattam a fórumokat, sok embernek van ilyen lapja. Amugy meg nem tőlem kéne kérdezgetni, aki 18 éve dolgozom, hogy minek (miből) veszek alaplapot. Menj ki az utcára, nézd meg emberek hány 10 milliós autókkal járnak. Részemről befejezem, megsérteni se akarok senkit, meg veszekedni sem.
Még annyi: Ha mindennap elszívnék 2 doboz cigit, meg innék pár sört, meg 1-2 felest, akkor teljesen normális lennék ugye? Ez mennyi lenne havonta? 1 évbe?
[Szerkesztve] 
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
 - Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
 - Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
 - 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
 - Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest