Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Én pedig eddig bármikor vásároltam a Mistralban, és gondom volt vele, meg tudtam oldani. Rossz volt az egér, amir vettem, de cska néha, nem akarták visszaveni, mert épp működött, mondtam semmi gáz, itthagyom egy napra, használja ezt. Másnap vár egy új egér. :) Vagy hibás volt a 2 mem. modul, amit vettem. leteszteletem otthon memtest-el, felírtam post-itre és ráragsaztottam a modulokra, h hol hibázik, pl Test #5 123.5mb, 160.1mb, 190.7mb. Bevittem, elkezdték tesztelni, amikor a második hiba is télleg ott volt, végig sem várták, kicserélték mindkét modult. :)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest