Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Én pedig eddig bármikor vásároltam a Mistralban, és gondom volt vele, meg tudtam oldani. Rossz volt az egér, amir vettem, de cska néha, nem akarták visszaveni, mert épp működött, mondtam semmi gáz, itthagyom egy napra, használja ezt. Másnap vár egy új egér. :) Vagy hibás volt a 2 mem. modul, amit vettem. leteszteletem otthon memtest-el, felírtam post-itre és ráragsaztottam a modulokra, h hol hibázik, pl Test #5 123.5mb, 160.1mb, 190.7mb. Bevittem, elkezdték tesztelni, amikor a második hiba is télleg ott volt, végig sem várták, kicserélték mindkét modult. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nahjóóó, de már csak a lehetőség is elborzaszt... ráadásul NB hűtő... ha még procihűtő lenne... mondjuk nem lenne rossz, egy Vulcano max RPMen a procira, egy ilyen veszedelem az NBre, egy FX cooler a videókártyára... hm. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
9000RPM..? 42dB..? :D
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest