Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Digitalboy #98 üzenetére
Én pedig eddig bármikor vásároltam a Mistralban, és gondom volt vele, meg tudtam oldani. Rossz volt az egér, amir vettem, de cska néha, nem akarták visszaveni, mert épp működött, mondtam semmi gáz, itthagyom egy napra, használja ezt. Másnap vár egy új egér. :) Vagy hibás volt a 2 mem. modul, amit vettem. leteszteletem otthon memtest-el, felírtam post-itre és ráragsaztottam a modulokra, h hol hibázik, pl Test #5 123.5mb, 160.1mb, 190.7mb. Bevittem, elkezdték tesztelni, amikor a második hiba is télleg ott volt, végig sem várták, kicserélték mindkét modult. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #90 üzenetére
nahjóóó, de már csak a lehetőség is elborzaszt... ráadásul NB hűtő... ha még procihűtő lenne... mondjuk nem lenne rossz, egy Vulcano max RPMen a procira, egy ilyen veszedelem az NBre, egy FX cooler a videókártyára... hm. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #84 üzenetére
9000RPM..? 42dB..? :D
Aktív témák
- DELL 180W töltőket keresek
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest