Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• Digitalboy

senior tag

Hát gyerekek! Ki vagyok akadva, hogy ki vagytok akadva. Mármint hogy valaki 154-ért vesz vgát! Miért ne vehetné meg, ha van rá pénze. Miért nem lehet ezt felfogni? Szerintem jól tette, bár én soha az életben nem adnék ennyit érte az biztos. Mondjuk ha megnyertem volna a múltkori ötöst. Akkor igen! Szerintem aki nem érti miért vette, az képzelje el a következőket. Mondjuk ÉN veszek valakinek egy kártyát. Neki nem kerül semmibe. Mondjuk ajándék. Választhat hogy 9800XT vagy inkább egy sima 9800. Na ki mit választana? Ha valaki azt mondja erre, hogy a simát mert csak 10%-al lassabb, az menjen orvoshoz!
    De nem is ezért akartam, ide hozzászólást írni, hanem azért mert a Blufish-nél már én is pórul jártam! A hdd-m bedöglött és azt mondták, hogy 15 nap múlva menjek és kicserélik! Normálisak??? És addig mi a francot csináljak a gépemmel??? Na többé nem vásárolok ott az tuti!!! A Mistrálról meg még rosszabb a tapasztalatom. Az egy igazi bunkó banda. Lehet hogy olcsón adnak mindent, de ha valami gondod van egy alkatrésszel, akkor megkeserülöd hogy ott vásároltál!!! Engem úgy vertek át, hogy nem azt kaptam a dobozban, ami fel volt rá tüntetve. Nemhogy pénz vissza vagy csere, a végén még én voltam a hibás! Nem csoda, hogy 10 pult foglalkozik csak a hibás visszavitt termékekkel náluk és sorszámot kell tépned mint egy hivatalos helyen! Őket még nagyobb ívben kerülöm azóta! Szerintem még szerencséje is volt a srácnak, hogy a pénzt visszakapta, mert szerintem nem voltak kötelesek visszadni!
    Hát röviden ennyi!

Aktív témák