Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
Imi94
csendes tag
Állítása szerint, nem lehet 15:00 után de ez azért érdekes mert volt másik bluemobile-os kártyám azt 15:30 ra át tudta vinni, szerintem nem akarnak vele foglalkozni...Azt mondja nem akarom inkább megszüntetni és ad egy telekomos simet? Mondom akkor oda veszik az egyenleg és az új kártyáért még fizessek is kéne... A sim kártya máig érvényes és nem tudom feltölteni az egyenleget... otp internetbank nem engedi, telekom weboldalán se lehet "A telefonszám nem a Telekomhoz tartozik." Nekem úgy tűnik teljesen meg akarják szüntetni a bluemobile-t. Szóval szerintem aki nem akarja, hogy megszűnjön a száma időben próbálja meg átvinni Telekom-os ra.
-
törölt tag
Vegyesek.
Írtam itt nyáron, h nem sikerült a visszaigénylés. Volt net, teló, Aradi. De úgy látszik, csak sikerült vmit elérni az Aradiban, mert most ezt írja a net: Hiba! Az adott telefonszámra már van visszaigénylés rögzítve! A gond csak az, h azóta végig külföldön voltam, a bank meg közben megváltoztatta a netbankolást, úh nemtom leellenőrizni, amíg a bankba is be nem vonulok vmi idióta kódot csináltatni... -
4Grider
félisten
Elég sok problémás VoLTE-es domino előfizetés van. Mi is beleszaladtunk egybe. A hibajelenség: Kifelé 4G-n meg y a hívás, befelé levált a készülék 3G-re. Ügyfélszolgálat javaslata: Vegyük le a VoLTE-t a simről, így nincs hibajelenség. Ugyanebben a készülékben két másik szolgáltató simjével tökéletesen működik a VoLTE.
-
-
bakbéka
tag
Hogy lehet ,hogy neked kiírja?
Én csak a telefonszámom és az egyenlegem van kiírva!
Nekem nincs feltöltve semmilyen dokumentum!
Egyébként meg az adategyeztetést sztem nem tudjuk elintézni az ügyintézők mindenfélét mondanak,hogy lesz de ezzel az ügyfélszolgálattal meg a telekommal adatot egyeztetni bluesként,,,,,,,,,
De ne legyen igazam!!! -
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest