- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
Imi94
csendes tag
Állítása szerint, nem lehet 15:00 után de ez azért érdekes mert volt másik bluemobile-os kártyám azt 15:30 ra át tudta vinni, szerintem nem akarnak vele foglalkozni...Azt mondja nem akarom inkább megszüntetni és ad egy telekomos simet? Mondom akkor oda veszik az egyenleg és az új kártyáért még fizessek is kéne... A sim kártya máig érvényes és nem tudom feltölteni az egyenleget... otp internetbank nem engedi, telekom weboldalán se lehet "A telefonszám nem a Telekomhoz tartozik." Nekem úgy tűnik teljesen meg akarják szüntetni a bluemobile-t. Szóval szerintem aki nem akarja, hogy megszűnjön a száma időben próbálja meg átvinni Telekom-os ra.
-
-
törölt tag
Vegyesek.
Írtam itt nyáron, h nem sikerült a visszaigénylés. Volt net, teló, Aradi. De úgy látszik, csak sikerült vmit elérni az Aradiban, mert most ezt írja a net: Hiba! Az adott telefonszámra már van visszaigénylés rögzítve! A gond csak az, h azóta végig külföldön voltam, a bank meg közben megváltoztatta a netbankolást, úh nemtom leellenőrizni, amíg a bankba is be nem vonulok vmi idióta kódot csináltatni... -
4Grider
félisten
Elég sok problémás VoLTE-es domino előfizetés van. Mi is beleszaladtunk egybe. A hibajelenség: Kifelé 4G-n meg y a hívás, befelé levált a készülék 3G-re. Ügyfélszolgálat javaslata: Vegyük le a VoLTE-t a simről, így nincs hibajelenség. Ugyanebben a készülékben két másik szolgáltató simjével tökéletesen működik a VoLTE.
-
-
bakbéka
tag
Hogy lehet ,hogy neked kiírja?
Én csak a telefonszámom és az egyenlegem van kiírva!
Nekem nincs feltöltve semmilyen dokumentum!
Egyébként meg az adategyeztetést sztem nem tudjuk elintézni az ügyintézők mindenfélét mondanak,hogy lesz de ezzel az ügyfélszolgálattal meg a telekommal adatot egyeztetni bluesként,,,,,,,,,
De ne legyen igazam!!! -
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest