- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Valakinek működik az OTP smart bankja? Nálam meghalt a frissítés óta és nem enged belépni rootra hivatkozva, holott nem rootolt a gép.
-
Frutty77
újonc
Sziasztok! 2 hónap várakozás után végre megérkezett az én Bluboom is
DE! Valamiért nem töltődik..Mit tehetek? Vessek rá keresztet? Valami okosság létezik erre?
Próbáltam a küldött töltőjével konnektorról egész este,nem töltött tovább merült,azátn a laptopra dugva,semmi..szerintem totál lemerült,de most visszadugtam a konnektorra és csak rezeg
HELP! -
slake87
csendes tag
-
Thony.80
tag
Mármint a 1,5 A-es töltőre gondolsz? Az amper a töltőnél mindegy (azaz mégse, a szükséges minimumot el kell érje), mert nem a maximumot veszi fel a készülék, hanem csak amennyi szükséges. Mostanában 2 A-essel töltöm (ennyi az ajánlott a vezetéknélküli töltéshez). Nyilván melegszik, de nem vészes mértékben.
-
Thony.80
tag
válasz
#90000640 #210 üzenetére
Én most vettem a 2-at (az elsőt leejtettem, tönkrement..)
37.000 volt, ilyen árkategóriában nem találsz mást, ami ezeket mind tudja:
- 3GB memória
- 4G
- wifi ac
- ujjlenyomatolvasóDe már nehezen beszerezhető megbízható webshopokból, újonnan én 2 hétig vadásztam rá.
A beígért képekkel meg majd jövök
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom ezen a telefonon (is), de elég bizonytalan vagyok...
Teszt ugye (itt) még nincs, az eddigi fórum hozzászólások pedig nem is tudom.
A gyártó oldalán van fórum, blog, ez nekem nagyon pozitív, bár nagy pörgést nem láttam ott, nem igazán látok gyártói, admin válaszokat.Mennyire vagytok megelégedve a készülékkel, mennyire stabil, megbízható? Próbálok nem csak a negatív hozzászólásokból "táplálkozni", hiszen általában nem azok vannak itt, akik mindennel meg vannak elégedve.
Egyébként láttam képeken szép sötétkék hátlappal. Az konkrétan sötét kék változat, vagy csak emiatt a csillivilli hátlap miatt mindössze annak tűnik?
Szóval, megéri, nem éri egy olyannak, aki nem rootolgat? Aki lecserélte, mire, és azzal meg van e elégedve, vagy visszasírja?
Köszönöm!
-
dunc
nagyúr
Virtuális gyroscope elinditása lehetséges e? És hogyan?
-
Beni2360
félisten
-
pecsenye
csendes tag
Sziasztok!
Rajtam kívül kinek érzékeny a telefon kijelzője a hidegre? Pár napja azt tűnt fel, hogy ha hidegből bemegyek a melegbe, kell kb 10 perc, mire magához tér és tudom használni. Nemigazán tartom normális dolgonak.. -
Thony.80
tag
Talán érdekel 1-2 embert, milyen "upgrade" van a telefonhoz, többek között egy pofás és elég jó minőségű tokot tudtam szerezni hozzá, illetve megoldható így a vezeték nélküli töltés is. Csinálok majd 1 kis leírást meg teszek fel pár képet is róluk a későbbiekben.
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Tilos a hirdetés.
Mellesleg újonnan vettem most még egyet 36-ért.
-
zagloba
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a Bluboo Maya Max-al?
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Hirdetni fórum oldalakon nem szabad csak a hirdetési rovatban.
-
kovacsbali
csendes újonc
Sziasztok
Nekem eladóvá vált Bluboo Xtouch telefonom.
Ez a rom van rajt: 20160227_c220v53_hhwy
Rajt van a gyári kijelző fólia is. Gyári dobozával együtt.
kb 3 hónapja van meg. Kevesett használtam.
ár: 50.000 Ft
Helyileg Veszprémben. -
tomi923
újonc
Onan ahonnan olcsóbb. Vagy jobban megéri.
És még egy kérdésem lenne hogyha megrendelem mennyi eséllyel kell visszaküldenem mert hibás? -
tomi923
újonc
Sziasztok tudtok egy jó helyet ahonnan megtudnám rendelni biztonságosan?
Köszönöm -
ataisif
csendes tag
válasz
Rubensboy #182 üzenetére
Üdv!
Nálam is ez a helyzet (20160122-es rom lett két OTA frissítés után); van valami konkrét pozitívum amellett, hogy feltegyük a 20160227_c220v53_hhwy romot SP Flash-vel? Jobban örülnék egy OTA csomagnak.
Ujjlenyomat olvasó nálatok hogy szuperál? Nálam mintha csak akkor menne, ha lerakom valami vízszintes szilárd felületre. -
balika55
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki leírná, hogyan tudom bekapcsolni azt, hogy mutassa az értesítési soron, hogy hány százalékon van az aksi? Most csak akkor jelzi, ha töltőn van.
Előre is köszi! -
Szinison
újonc
Sziasztok! Win10 oprendszer alatt eddig, ha csatlakoztattam USB-n a telefont, akkor automatikusan felismerte, és az intézőben megjelent. tudtam rá és róla másolni. Most egy ideje nem ismeri fel. A telefonon semmit nem változtattam, a Win10 gondolom frissített már párszor ahogy szokott. Valaki járt már így mint én? Meg tudta oldani a problémát. Létezik Xtouchoz valami szoftver windows10 alá?
-
Rubensboy
csendes tag
Nálatok az "újabb" 20160227_c220v53_hhwy firmware van fent vagy - mint az enyémen a 20160122 -es?
Automatikusan nem frissíti nálam a 0227 -esre.Elvileg 1-2 hónapja kérdésekre ígérték a frissítést de eddig semmi, érdekelne hogy érdemes-e feltenni legalább a februári 20160227 -es verziót.
-
tpeti810203
csendes tag
Ha már itt tartunk nekem van egy felesleges tokom xtouchra. Teljesen új kb 1percig volt fent a párom teloján mire rájött, hogy neki nem kell. Kihajthatós áttetsző kék Szinű. Akinek kell írjon privit. Bpi vagyok. postázni nem fogom. Érte jön az illető ha kell.
-
cancer98
csendes tag
válasz
pecsenye #178 üzenetére
"Good day! It's confirmed that at present we don't have the plan to update Xtouch to Android 6.0 Marshmallow due to the incpmpatibility of hardware.We do hope that you will understand. As for Xwach, we do have spent much time on optimizing its hardware, software and appearance, etc. It's confirmed that it will be released in November. Best Regards."
Ezek alapján nem lesz Marshmallow az Xtouch-ra.
A november az xwatchra vonatkozik.
Link -
Thony.80
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan embert aki szervizel ilyen telefont (Bluboo Xtouch)?
Poén az, hogy a teló állítólag jól bírja az esést, én 30 cm magasságból ejtettem le, azóta nem lehet bekapcsolni...
Előre is köszi!
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Eddina1995 #171 üzenetére
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
nagyarcz #170 üzenetére
nekem is voltak problémáim a telefon merülésével! Én felraktam a battery saver nevű programot. Netet átraktam 3G-re És az értesítéseket kikapcsoltam. Így már egész jól bírja. Persze függ, hogy ép mit csinálsz rajta. Régi samsung galaxy core lte telomhoz képest tovább bírja már. Persze mindennap kell tölteni. De ha nem nyomkodom és nem is kell elővennem akkor pl 100% estére lemegy úgy 88-90 % ra. Próbáld ki amiket leírtam. Hátha neked is bejön!
-
Eddina1995
újonc
Sziasztok!
Most először vennék "kínai" telefont, így nem nagyon van még tapasztalatom velük. A kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű képeket csinál? Pár tesztképet valaki fel tudna tenni? Neten láttam pár tesztképet, de volt nagyon szörnyű és voltak egész szép képek is, így nem tudom eldönteni, hogy hogyan teljesít élesben.Egyébként meg vagytok elégedve a készülékkel? Van esetleg "vetélytársa" a kínai piacon? Xiaomit is néztem, de ott egyik telefon se alkalmas itthon 4g-re, ami engem nem is zavarna, de azt olvastam hogy a 3g-t is befolyásolja
A bluboo úgy látom alkalmas
Köszi előre is! -
nagyarcz
tag
üdv mindenkinek!
nekem is lenne egy problémám a Bluboo Xtouch mobillal, lehet könnyen orvosolható, de azért megkérdezem a népet hátha másnál is volt ilyen probléma. A gond, hogy az akku nagyon hamar lemerül, ha használom, ha nem. Van ugyanis ez a Telefon-Tétlen állapot az akkunál, ami 22%-át leette a statisztika szerint az akkunak, így még 1 napot se bír. Hogyan orvosolható a probléma?
üdv
nagyarcz -
Beni2360
félisten
Bocs de ezt nem tudom értelmezni: mintha ezt csak töltő nélkül, vagy zsebben csinálná...
Ha ilyen gondok vannak akkor kellene egy gyári visszaállítást csinálni és úgy használni egy pár napig. Jelentkezik-e újból a leállás? Lehet, hogy valamelyik progi össze akad egymással. Aztán ha nincs leállás lehet vissza rakni de csak egyesével a dolgokat és figyelni, lehet, hogy valamit valahol elállítottál és ez a baj. Türelem munka, de sima egyszerű dolgoknál ez nem szokott elő jönni csak valami rendszer kütyünél.
Nekem már jó pár hónapja megy és egyszer sem volt leállás-kikapcsolódás. -
cancer98
csendes tag
Ezt próbálta már valaki?
http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/05/03/bluboo-xtouch-mtk6753-android-5-1-smartphone-firmware-198828-160503/Kacérkodok vele, de még nem sikerült elszánnom magam.
-
Beni2360
félisten
Vodafone előfizetéses. - talán segít ez az oldal. és mindenképpen az első SIM tudja a 4 g-t
-
Beni2360
félisten
Mi volt az a progi? Amit én ajánlottam All-In-One Toolbox ? Az nálunk vagy 8 telefonon fent van - volt és semmi gond nincs vele, nincs bekapcsoláskor zene. Újra indításnál sincs vele gond.
A Vodefone hálózatnál meg nem min egy, hogy előfizetéses vagy kártyás keress rá. -
vega75
újonc
Sziasztok!
Két problémám van, és végigolvasva a fórumot nem találtam a megoldást.-Vodafone hálózaton vagyok és nem látja a 4G-t. Ezt többen jeleztétek. Lett megoldás?
-Hogy lehet kikapcsolni a bekapcsolás zenáját. Ajánlottatok egy progit, de az részben nem oldotta meg, részben újraindításkór valami ijesztő végtelen ciklusba került a teló, úgyhogy gyorsan töröltem is.
Köszi!
-
kovacsbali
csendes újonc
Nekem is melegszik a teteje hátul. Még jó hogy fémkeretes és elvezeti a hőt
Meg a hangja se tul jól szól.
De árérték arányba tényleg jó.
Csengöhangról meg annyit hogy hogy Zenelejátszot megnyitni, és ott a zenét kiválasztani és ott kell választani a csengöhangnak kiválasztást. -
Beni2360
félisten
Erre még senki ? (#84) Beni2360 nagyon érdekelne, hogy valaki fel tudná telepítené és volna belépés az oldalra, hogy megy-e neki. nem szeretném legyalulni vissza állítani gyárira.
-
darts0
csendes tag
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Spuri2000 #153 üzenetére
Nekem az aksia nemtul sokat bír, ha alig nyomkodom napközbe kb 4óra wifivel alacsony fényerövel. Akkor reggel 6 tól este 10 ig lemegy az aksi kb 50% ra.
A kamera ahhoz képest hogy 16M, szerintme nemtul jó. Nekem a Sony M 5megapixeles jobb képet csinált, sőt a sony mini st15 az is az 5Megapixellel még ennél is jobbat.
Kinek mi a tapasztalata kamera téren? -
Spuri2000
senior tag
Mik a tapasztalatok a telóról? Érdemes ilyet venni? Van valami nyűgje ami idegesítő?
-
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi. -
darts0
csendes tag
válasz
kovacsbali #146 üzenetére
AirDroid-dal is tudsz csengőhangot és jelzőhangot állítani, a wes felületén kapcsolódás után.Én azzal szoktam, ha nem lehet kiválasztani a telóból.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #149 üzenetére
Próbáld meg újból kiválasztani a bemásolt filet, megcsörgetni a telefont és utána újra indítani. Nekem működik. Ha nem jön meg az újra indításnál akkor ismételten keresd meg de már a többi közt kellene lennie és onnan engedélyezd újból.
-
tpeti810203
csendes tag
kipróbáltam ezt a csengőhang dolgot. letöltöttem egy mp3 fájlt. Rámentem a zene alkalmazásba rányomtam felhasználás csengőhangként. magamra csörögtem és a letöltött zenén szólalt meg. A telefon memória főoldalára raktam. utánna fogtam rámásoltam sd kártya szintén főoldalára telefon memóriából meg töröltem. megint beállitottam a zene alkalmazással csengőhangnak. Megcsörgettem magam. És szintén az 5Mb os mp3 zene szólalt meg.
Zene alkalmazással próbáljátok meg beállítani. Párom teloján is megy. Neki meg azt van fent sok zenéje. És bármelyikkel megy. Mert sűrűn változtatja
Ráraktam a teló sd kártyájára egy 192Mb-os mp3 zenét. Szintén zene alkalmazás felhasználás csengőhangként. Magamra csörgettem és a 192Mb-os zenén szólalt meg -
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #146 üzenetére
Valaki tudja hogylehet berakni saját zenét (pl mp3-t) csengőhangnak?
Hát nem tudom miért nem használjátok a keresőt? Igen csak rövid még a topik csak 146 hsz van
De én megkerestem neked magamat. -
kovacsbali
csendes újonc
Hali
Sikerült a Romot felraknom flashtollal.
A gond ott volt hogy sehol se írták hogy az usb drivert is felkel rakni.
Azt meg csak úgy tudtam felrakni hogy kikapcsoltam a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása"
ahogy itt van leírva: http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.html
Azért írom le, mert hátha valaki újra akarja rakni a romot, ezért jó ha tudják hogy azért nem csinál semmit a Flashtoll.Valaki tudja hogylehet berakni saját zenét (pl mp3-t) csengőhangnak? mert nekem nem sikerült, berakom, elfogadja, de csak a gyári szol, nem az amit beraktam.
Probáltam ahogy irtátok, hogy átkonvertálom ogg-be, meg ugy is hogy létrehoztam a Ringtones mappát, de ügy se ment.
Próbáltam átnevezni hogy csak sima egyszerű egyszavas neve legyen, meg próbáltam hogy a kiterjesztése kicsi legyen (319 k). De hogy se akar megszólalni. Próbáltam beállításokon keresztül, meg a telefonszámoknál a beállításokon keresztül, ahol ki is írja azt a zenét amit beállítottam, de mégse az szólal meg.
Valaki tud valami megoldást rá? -
Beni2360
félisten
válasz
pecsenye #143 üzenetére
El írtam a nevét bocs All-In-One Toolbox az ikonon nem látszott a vége.
-
Beni2360
félisten
Thony.80
(lelkes újonc)
Sehogy, rootolni kell és törölni (átnevezni) a boot zenefájlt. De ez haladóknak javasolt csak.
Ez azért nem igaz mert egyszerűen le kell tőlteni a playrol a: All-in-one-touch nevü egészen ügyes sok mindenre használható magyar nyelvü progit (nekem minden készülékemen fent van) és abban egyebek közt le lehet tiltani. Nagyon sok kiegészítője stb van hozzá. -
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg én nem találom, de hol kapcsolható ki, a bekapcsoláskor induló zene?
Előre is köszönöm a válaszokat!Szép napot!
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #135 üzenetére
Kiváló! Bár mikor a topik készült, a Kingoroot még nem volt kompatibilis. Illetve a flashelhető rom-okhoz még mindig az a módszer való, ami a leírásban van (nem csak rootoláshoz jó).
-
tpeti810203
csendes tag
-
Thony.80
tag
Akinek problémája van a leírásban található rootolási módszerrel:
- Teszteltem, működik (Egyébként semmi extra, a flashtoolos módszer a telóknál alapvetően ugyanez)
- Ha nem működik, írd le mi a gond. Ha nem látja a telót, az szinte biztos, hogy driver hiba. Az meg le van írva a leírásba, ilyenkor mit kell csinálni..
- Ha meg más módszerrel sikerült megoldanod, akkor oszd meg konkrétan hogyan.. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #132 üzenetére
nem. minek?
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #131 üzenetére
Na az jo :-) rom ot is teszel majd rá?
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #130 üzenetére
ma én is lerootoltam. De nem az itt leírt módszerrel!
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #129 üzenetére
Na szép! Akkor hiába szenvedünk vele ha neked se sikerül. De nemtom hogy csinálta ma unokatesom, de root jo lett. Utánna nagynehezen telon programokk letöltésével play áruházbol, azzal sikerült recovery-zni. De sajna rom ot még mindig nem tudjuk rátenni. Probáltuk recovery bol, sd kártyárol betölteni, de kéri a "md5" file t. De az nincs. És hiába néztem meg vagy 8 rom-t. Egyikbe sincs ez a file, igy nem tudjuk telepíteni. Esetleg valaki nemtud olyan rom-ot amibe szerepel "md5" file?
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #128 üzenetére
Nem azért de én is próbáltam úgy ahogy ott levan írva és sehogy nem sikerült nekem se. Bár én csak rootolni akartam
-
kovacsbali
csendes újonc
Dee miért nem akarhat ez a Bloboo Xtouch csatlakozni a flashToll hoz, meg UnlockRoot-al is probáltam, de mikor kéri hogy dugjam rá a telot, rádugom kikapcsolt állapotba, és nem történik semmi csak az akist kezdi el tölteni.
Usb-hibakeresés be van kapcsolva, probáltam két másik számitogépen is. De mindig csak az aksit kezdi el tölteni -
tpeti810203
csendes tag
válasz
Beni2360 #126 üzenetére
Régóta. Oda is írjak hogy vámmentes. Én is ott vettem.3nap alatt ide is ért. Nyomkövetőt is küldtek. Semmi gond nem volt. Németből vettem. Gondolom ott van eu raktár. Néz szét jobban.
Én ott találtam legolcsóbban mikor vettem. 43000 sikerült mind 2 telefont. Úgy másfél hónapja + 3100 házhoz szállítás. Én így vettem -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #125 üzenetére
És mióta van az ebyon eu-ból szállitás? jó látom ez Németből van de várd ki a végit az árnak. És nem tudni mennyi a minimál ár mert az is van.
Különben is ezek komolytalan dolgok én még itthon is kerülöm a licites dolgokat mert az egészségem többet ér. -
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #123 üzenetére
Kikapcsolva élet veszély nekem egy 7" tablettem bánta.
-
darts0
csendes tag
válasz
tpeti810203 #111 üzenetére
"Sztem unióból olcsóbban megkaptad volna. Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa."
Ez engem is érdekelne! Megosztanád a beszerzési forrást?
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #119 üzenetére
USB hiba keresés be van kapcsolva?
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #113 üzenetére
Kikapcsolt állapotban dugtad rá a telót a gépre? Ekkkor kéne felraknia a drivereket.
Ha nem megy, én megpróbálhatom megcsinálni, de az nem lesz ingyen .
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
Bocsi most látom hogy ezeket már megcsináltad
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
azt nem írtam le, hogy kikapcsolt állapotban legyen a telefon. úgy nyomd a hangerő fel+ bekapcsoló gombot. És azért legyen feltöltve. legalább 50%on
hangerő gombokkal tudsz navigálni bekapcsoló gombbal aktiválod. ha végzet akkor reboot. És vársz türelmesen amíg elindul. -
tpeti810203
csendes tag
válasz
gyári adatok visszaállításával próbálkoztál már?
Vagy próbáld ki a factory resetet
lépj be a recovery menübe ( hangerő fel és a bekapcsolás gomb egyidejű megnyomásával amíg elő nem jön a recovery menü. majd menü gomb a telefonon. És ott factory reset.
Én ezzel próbálkoznék első körbe. -
kovacsbali
csendes újonc
Valaki értelmes letudná nekem írni hogy hogykell egész pontosan ujra rakni rom-ot?
meg hogy mit milyen sorrendbe, meg mit jelent a flashtollás, meg rootolás, meg recoweryzés meg mitom én mikvanak meg. meg melyiket milyen sorrendbe kell felrakni. meg telefonnak milyen állapotba kell lennije, mert lassan már kuvaszarállapotba kerül.
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.html
Itt levan irva minden, de semmi sorrend hogy milyen sorrendbe kellene csinálni, meg hogy a telefont kikapcsolva dugjam rá, vagy "rebot to bootloader" állapotba ami a "fastboot mod"Mert már lasan a kukába dugom sajátos modon!!!!!!!!!!!
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #111 üzenetére
Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa. -esetleg egy linkel megtámogathatnád a kijelentésedet.
-
tpeti810203
csendes tag
válasz
kovacsbali #98 üzenetére
jó sok volt a vám. Probáld meg visszaküldeni. Bár kinába macerás. Meg ugye időigényes
Én németből rendeltem 2 bluboo xtouch telót. És az egyikkel gond volt. Irtam az eladónak persze küldtem képet is a telóról. Megkérdezte csere vagy a pénzt küldje vissza. Mondtam csere. Feladtam postán elküldtem neki a csomagkövetést, másnap jott az e-mail, hogy ő is feladta a csere telót. Meg is érkezett 3nap múlva és azóta nincs is gond vele.
Ja és a postaköltséget is visszautalták. Szóval tök ingyen volt a csere.
Amúgy nálam az aksi felpúposodottSztem unióból olcsóbban megkaptad volna. Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa.
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Thony.80 #109 üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó
Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.
-
Thony.80
tag
Srácok:
"hogyha a kamerába belépek akkor az elölapi kamerát adja be fejjel lefele"
Tipikus szoftverhiba, ha fejjel lefelé látod magad a kamerában frissítés után. Szóval tesztelgetheti itt napestig, valami el lett gányolva.
Gyári szoftver letölt, flashel. A többit 2-szer már elmondtam. -
nandris
aktív tag
válasz
kovacsbali #107 üzenetére
Z-Device Test. letölthető a play áruházból.
Gondolom próbáltad újraindítani. -
Thony.80
tag
Mondom mégegyszer, itt az összefoglalóban van leírás...
-
nandris
aktív tag
válasz
kovacsbali #104 üzenetére
Felül a vaku melletti ikont próbáltad nyomkodni? Azzal fordul vissza a hátsóra. 2.Teszt programmal nézd meg, hogy látja e a hátsó kamerát.
-
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Meg kell próbálni akkor letölteni a gyári szoftverét és úgy frissíteni, az összefoglalóban találsz infót.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Nincs több ötletem talán itt érdeklődjél.
-
kovacsbali
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest