- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
tpeti810203
csendes tag
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Thony.80 #109 üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó
Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.
-
-
Beni2360
félisten
Hát sziasztok, eléggé alszik a topik. Na a gyors töltéshez egy adalék. Elő kaptam egy régebbi 9" táblagépem 4.2.2-van rajta és rádugtam a Q2 csatlakozóra és azonnal kérdezte, hogy be akarom e kapcsolni a gyors töltést.Hm.
Más. Nekem is megjött a gyári flip tok nagyon szép, de még az üveg fóliát nem tettem rá és egyelőre nem is tudom, hogy hogyan habár már egyszer néztem egy bemutató filmet róla.Most nincs kéznél a szinéről nem tudok nyilatkozni de nekem nem tűnt elsőre kékes színnek. -
Beni2360
félisten
Neked meg a gyors töltésről: Szerintem csak a majdnem lemerült akkunál jelentkezik és azt se végig csinálja csak arra van, hogy kisegítsen 1-3 órára. Ne izgulj hamar fogod látni én sem az első alkalommal vettem észre ez egy intelligens töltési mód ami akkor jelentkezik ha szükség van rá. Az elején tölt a végén már csak 0.7 A vagy még kevesebb.
-
Beni2360
félisten
Nem kell azt ő maga fogja felajánlani. A Q2 részibe kell tenni a kábelt. Ki is fog egy két alkalmazást lőni, hogy gyorsabban töltsön. Ne izgulj szépen fog az elején melegedni az aku. Egy hónapban elég 2x teljes + csepegtetős töltést engedni.Fent van a Bettery docktor ? Azt mindenképp ajánlott.
Megjött a gyári tokom nagyon elegáns, dizájnos. -
Beni2360
félisten
ha ezt így megcsináltad: Fájlkezelő-storage-emulated-legacy-media-audio-ide csináltam egy Ringtones mappát és ebbe másoltam. kilépsz és rákeresel a rendes helyén a csengő hangoknak és köztök kell lenni a tiednek. Nem onnan kell indítani.nekem fel se ajánlja, hogy onnan válasszak vagyis a hangfájlra rányomva nincs lehetőség választani csengő hangnak.
-
Beni2360
félisten
NEm tudom mi lehet a gond, lehet a rootolás miatt? - erről eddig egy szót sem írtál.
Próbáld meg amit ajánlottam nekem root nélkül is megy. Másképpen nekem se ment akárhova másoltam. Direkt a Te kedvedért kísérleteztem ki a megoldást. Te tudod.
Például nem találom az eredeti hangok hol vannak és oda nem tudom másolni, valószínű nem is engedné. De így egyből közéjük sorolja és onnan választható. -
Beni2360
félisten
Tehát:mert miután lekapcsoltam az sd kártyát nekem is eltűnt a csengő hangom.Ezt kell csinálni:
Fájlkezelő-storage-emulated-legacy-media-audio-ide csináltam egy Ringtones mappát és ebbe másoltam ami kell csengőhang. És lekapcsolható az sd kártya.
Nem minden fájlkezelő mutatja az -emulated- mappát. Én felrakom minden telefonomre : All in one toolbar a playról elég sok mindent tud és sok kiegészitőt is lehet hozzá letőlteni.Én szeretem egyszerű magyar stb. -
Beni2360
félisten
ARMYVZ - nekem nincs gond a bejövő hanggal, ha erre gondoltál. pedig nagyot halló vok.
A hívó fél sem panaszkodott, hogy rosszul hallana.
---------------------------------------------------
Én beraktam egy sd kártyát és azon volt a kedvenc csengő hangom. Kikerestem és máris megy. Ha jól emlékszem magától átmásolta a többi közé, de ezt még meg kell néznem.Igen ott van.
-----------------------------------------------------
Ma kipróbáltam a mobil netemet igaz preferált 4G-re van állítva de csak 3G lát de elég gyors volt.
Kapcsolat a kocsiban a kihangosítóval is simán ment és a telefonálás is tiszta akadásmentes volt. -
Beni2360
félisten
Gyakorlatilag egy normális kábel ami esetleg tudja a 2A átvitelt, de úgyis a készülék szabályozza, Hiába 2.4A azt csak ha a készülék engedi csak akkor adja le. Biztonságos épp hogy langyi 1.5 a leadásnál is és az egyik Q támogatja a gyors töltést ha a telefon is támogatja. Én éjszakára itt hagyom a kanapén és semmi rizikó. Vámmal meg ne törődj kevés az ára. Nem fogod megbánni.
-
Beni2360
félisten
A gyors töltést a telefon indítja be ha engedélyezed neki, és csak langyi volt a hátulja.
A 2 a töltö rész is csak 1,2A 1.4A -vel töltötte nem engedi csak amennyi neki kell.
Hisz írja is ha jól emlékszem, hogy fél óra alatt lehet vele 2 h beszélgetésre elegendő energiát adni neki.
Majd élesben ha bekapcsolom terepen a mobil netet akkor meglátjuk. Csak havi 150 mb netem van ritkán mozdulok ki itthonról nyugdíjas vagyok. -
Beni2360
félisten
Nagyon pöpec töltő kettő db telefonnál is ép, hogy langyos.Itt néz körül
Preferált 4G, de csak itt a lakásban 3G mutat.
Ha bekapcsolom a másik simet is amivel szeretnék netezni ott csak a prefarál 2 g talál és 3 g mutat a sim melett. -
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest