- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
Sziasztok
Nekem eladóvá vált Bluboo Xtouch telefonom.
Ez a rom van rajt: 20160227_c220v53_hhwy
Rajt van a gyári kijelző fólia is. Gyári dobozával együtt.
kb 3 hónapja van meg. Kevesett használtam.
ár: 50.000 Ft
Helyileg Veszprémben. -
kovacsbali
csendes újonc
Nekem is melegszik a teteje hátul. Még jó hogy fémkeretes és elvezeti a hőt
Meg a hangja se tul jól szól.
De árérték arányba tényleg jó.
Csengöhangról meg annyit hogy hogy Zenelejátszot megnyitni, és ott a zenét kiválasztani és ott kell választani a csengöhangnak kiválasztást. -
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Spuri2000 #153 üzenetére
Nekem az aksia nemtul sokat bír, ha alig nyomkodom napközbe kb 4óra wifivel alacsony fényerövel. Akkor reggel 6 tól este 10 ig lemegy az aksi kb 50% ra.
A kamera ahhoz képest hogy 16M, szerintme nemtul jó. Nekem a Sony M 5megapixeles jobb képet csinált, sőt a sony mini st15 az is az 5Megapixellel még ennél is jobbat.
Kinek mi a tapasztalata kamera téren? -
kovacsbali
csendes újonc
Kitudom választani, be is rakja a csengöhangot, és mikor a csengöhangeröt probálom akkor is az szolal meg, de ha hív valaki akkor nem az szól.
Kiprobáltam hogy csak egy embernél állitom be, akkor annál az szólalt meg,de ha másik számrol csörgetnek meg, és utána ujra arrol akire beálitottam, akkor annál megint semmi csengöhang se lesz. Söt mikor beálitottam és ujrainditottam a telot akkor is kitörlödik és nem szol semmi. -
kovacsbali
csendes újonc
Hali
Sikerült a Romot felraknom flashtollal.
A gond ott volt hogy sehol se írták hogy az usb drivert is felkel rakni.
Azt meg csak úgy tudtam felrakni hogy kikapcsoltam a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása"
ahogy itt van leírva: http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.html
Azért írom le, mert hátha valaki újra akarja rakni a romot, ezért jó ha tudják hogy azért nem csinál semmit a Flashtoll.Valaki tudja hogylehet berakni saját zenét (pl mp3-t) csengőhangnak? mert nekem nem sikerült, berakom, elfogadja, de csak a gyári szol, nem az amit beraktam.
Probáltam ahogy irtátok, hogy átkonvertálom ogg-be, meg ugy is hogy létrehoztam a Ringtones mappát, de ügy se ment.
Próbáltam átnevezni hogy csak sima egyszerű egyszavas neve legyen, meg próbáltam hogy a kiterjesztése kicsi legyen (319 k). De hogy se akar megszólalni. Próbáltam beállításokon keresztül, meg a telefonszámoknál a beállításokon keresztül, ahol ki is írja azt a zenét amit beállítottam, de mégse az szólal meg.
Valaki tud valami megoldást rá? -
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #131 üzenetére
Na az jo :-) rom ot is teszel majd rá?
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
tpeti810203 #129 üzenetére
Na szép! Akkor hiába szenvedünk vele ha neked se sikerül. De nemtom hogy csinálta ma unokatesom, de root jo lett. Utánna nagynehezen telon programokk letöltésével play áruházbol, azzal sikerült recovery-zni. De sajna rom ot még mindig nem tudjuk rátenni. Probáltuk recovery bol, sd kártyárol betölteni, de kéri a "md5" file t. De az nincs. És hiába néztem meg vagy 8 rom-t. Egyikbe sincs ez a file, igy nem tudjuk telepíteni. Esetleg valaki nemtud olyan rom-ot amibe szerepel "md5" file?
-
kovacsbali
csendes újonc
Dee miért nem akarhat ez a Bloboo Xtouch csatlakozni a flashToll hoz, meg UnlockRoot-al is probáltam, de mikor kéri hogy dugjam rá a telot, rádugom kikapcsolt állapotba, és nem történik semmi csak az akist kezdi el tölteni.
Usb-hibakeresés be van kapcsolva, probáltam két másik számitogépen is. De mindig csak az aksit kezdi el tölteni -
kovacsbali
csendes újonc
Valaki értelmes letudná nekem írni hogy hogykell egész pontosan ujra rakni rom-ot?
meg hogy mit milyen sorrendbe, meg mit jelent a flashtollás, meg rootolás, meg recoweryzés meg mitom én mikvanak meg. meg melyiket milyen sorrendbe kell felrakni. meg telefonnak milyen állapotba kell lennije, mert lassan már kuvaszarállapotba kerül.
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.html
Itt levan irva minden, de semmi sorrend hogy milyen sorrendbe kellene csinálni, meg hogy a telefont kikapcsolva dugjam rá, vagy "rebot to bootloader" állapotba ami a "fastboot mod"Mert már lasan a kukába dugom sajátos modon!!!!!!!!!!!
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Thony.80 #109 üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó
Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.
-
-
kovacsbali
csendes újonc
-
kovacsbali
csendes újonc
Sziasztok
Valaki tudna segíteni?
Tegnap megérkezett Kínából ez a Bluboo Xtouch telefonon, miután levámolták (majdnem 14e ft a vám)
Bekapcsolás utána minden oké kamerával is, majd mikor felajánlotta hogy netröl frissíti a telot, leokoztam, és utána azt vettem észre hogyha a kamerába belépek akkor az elölapi kamerát adja be fejjel lefele, és nem tudok sehogy se előhozni a hátlapi kamerát. Ráadásul most vettem észre hogy a villanófény (mobilfény) az se működik azóta. Próbáltam a minden gyári visszaálitást de az se segített, meg újra lefrissíteni de úgy is megmaradtak a problémák
Tapasztalt már valaki ilyet? vagy mit lehet tenni ilyen esetbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- Üzleti vita és megbeszélés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest