- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Mármint a 1,5 A-es töltőre gondolsz? Az amper a töltőnél mindegy (azaz mégse, a szükséges minimumot el kell érje), mert nem a maximumot veszi fel a készülék, hanem csak amennyi szükséges. Mostanában 2 A-essel töltöm (ennyi az ajánlott a vezetéknélküli töltéshez). Nyilván melegszik, de nem vészes mértékben.
-
Thony.80
tag
válasz
#90000640 #210 üzenetére
Én most vettem a 2-at (az elsőt leejtettem, tönkrement..)
37.000 volt, ilyen árkategóriában nem találsz mást, ami ezeket mind tudja:
- 3GB memória
- 4G
- wifi ac
- ujjlenyomatolvasóDe már nehezen beszerezhető megbízható webshopokból, újonnan én 2 hétig vadásztam rá.
A beígért képekkel meg majd jövök
-
Thony.80
tag
Talán érdekel 1-2 embert, milyen "upgrade" van a telefonhoz, többek között egy pofás és elég jó minőségű tokot tudtam szerezni hozzá, illetve megoldható így a vezeték nélküli töltés is. Csinálok majd 1 kis leírást meg teszek fel pár képet is róluk a későbbiekben.
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Tilos a hirdetés.
Mellesleg újonnan vettem most még egyet 36-ért.
-
Thony.80
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan embert aki szervizel ilyen telefont (Bluboo Xtouch)?
Poén az, hogy a teló állítólag jól bírja az esést, én 30 cm magasságból ejtettem le, azóta nem lehet bekapcsolni...
Előre is köszi!
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #135 üzenetére
Kiváló! Bár mikor a topik készült, a Kingoroot még nem volt kompatibilis. Illetve a flashelhető rom-okhoz még mindig az a módszer való, ami a leírásban van (nem csak rootoláshoz jó).
-
Thony.80
tag
Akinek problémája van a leírásban található rootolási módszerrel:
- Teszteltem, működik (Egyébként semmi extra, a flashtoolos módszer a telóknál alapvetően ugyanez)
- Ha nem működik, írd le mi a gond. Ha nem látja a telót, az szinte biztos, hogy driver hiba. Az meg le van írva a leírásba, ilyenkor mit kell csinálni..
- Ha meg más módszerrel sikerült megoldanod, akkor oszd meg konkrétan hogyan.. -
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #113 üzenetére
Kikapcsolt állapotban dugtad rá a telót a gépre? Ekkkor kéne felraknia a drivereket.
Ha nem megy, én megpróbálhatom megcsinálni, de az nem lesz ingyen .
-
Thony.80
tag
Srácok:
"hogyha a kamerába belépek akkor az elölapi kamerát adja be fejjel lefele"
Tipikus szoftverhiba, ha fejjel lefelé látod magad a kamerában frissítés után. Szóval tesztelgetheti itt napestig, valami el lett gányolva.
Gyári szoftver letölt, flashel. A többit 2-szer már elmondtam. -
Thony.80
tag
Mondom mégegyszer, itt az összefoglalóban van leírás...
-
Thony.80
tag
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Meg kell próbálni akkor letölteni a gyári szoftverét és úgy frissíteni, az összefoglalóban találsz infót.
-
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #77 üzenetére
Ha boltból vásároltad paypal-al, csak úgy nem fogod visszakapni a pénzedet, hanem visszatérítési eljárást fognak nyitni és mindkét félnek kell bizonyítani az igazát. Ha az eladóval már megbeszélted a dolgot, akkor ilyet nyitni elég bunkó dolog, ráadásul a későbbi lehetőséget (ha pl nem javítja vagy nem reagál semmit) ellövöd. Tehát csak ésszel.
A töltésről meg annyit, hogy valóban gyorsan merül a teló, rootolni kell és a fölös programokat le kell szedni (saját felelősségre, leírás az összefoglalóban!), illetve ki lehet lőni az automatikusan induló progikat is. Másrész takarítgatni kell illetve nem szabad 50-60%-nál lejjebb engedni, mert onnan lassan tölt fel (legalábbis én így tapasztaltam). Blitzwolf töltőt én is vettem, de nem tapasztaltam gyorsabb töltés a gyári töltőhöz képest, lévén trükkös a marketing, valójában NEM tud Fast charging-ot a teló, csak "gyorsan" lehet tölteni (smart quick charge). -
Thony.80
tag
válasz
tpeti810203 #53 üzenetére
Kipróbáltam 2-3 progival, ezek vannak:
- Accelerometer
- Proximity sensor
- Light intensity
- Orientation sensor
- Magnetic field sensorGyroscope sajnos nincs benne, legalábbis a teszterek szerint.
Egyébként pedig: http://www.bluboo.com.cn/xtouch_p.html
-
-
Thony.80
tag
Mint olvashatod sikerült megoldnom, de úgy hogy nem a media-ba kell létrehozni azt a könyvtárat (nekem nincs SD kártyám). Amiket meg problémaként soroltam fel, én is meg tudtam oldani, de korábban ezekhez nem kellett külső program.. :S
A rootolás nekem mindenképp kellett, más okból is. -
Thony.80
tag
Na, utánanéztem egy kicsit, létező probléma lolipop-on, nem a telefon egyedi hibája. Lényeg, ha fent van egy fájlkezelő (mondjuk Totalcommander, mint nekem), akkor a csengőhang beállításnál rákérdez, hogy mit nyisson meg. Ha a TC-t választom, tudok tallózni mappák közt, és bárhonnan ki tudom választani az mp3-at (amiből le is játszik valamennyit). De nem állítja be csengőhangnak (érdekes, hogy az értesítési hangot, ami szintén mp3 gond nélkül elfogadja).
2 megoldást látok, hogy át kell konvertálnom ogg-be, vagy a másik, hogy túl nagy a fájl neki (9,5 Mb). Valahol olvastam, hogy másnak megjavult, ha kitörölte a szóközöket (nálam ez se vezetett megoldásra)Kérdés neked mi a csengőhangod? (kiterjesztés, méret)
Nem értem egyébként a guglit, ezek visszalépések, 4.x androidban simán ment ugyanez az mp3, ráadásul az akksi százalékkijelzését is kivették, ahhoz is trükközni kell és az alapértelmezett programokat se lehet már egyesével beállítani, állandóan alapra kell az egészet visszaállítani.. (hozzáteszem mégegyszer, nem a telefon hibája, az opredszer ilyen "szar"..)
SZERK:
A megoldás:
Ide kell létrehozni a "Ringtones" könyvtárat (NEM a media-n belül!): /storage/emulated/0
így már benne lesz a listában, kiválasztható és el is fogadja![ Módosította: mobal ]
-
-
Thony.80
tag
Nekem nincs benne SD kártya. A Belső memóriára másoltam (ahogy az ezelőtti telefonomnál volt) Most se fogadja el úgymond (érdekes, amikor kiválasztom egy rövid részletet lejátszik belőle). NEm tudom mi lehet a gond, lehet a rootolás miatt?
GPS nagyon durva. Tetőtéri szoba legbelső részénél ülök és jelet fog 5 másodperc alatt és pontosan bemért.
-
-
-
Thony.80
tag
A telefon melegedésére gondoltam. Ugye ebbe nem lehet csak úgy akksit cserélni, nem szívesen nyírnám ki fél év alatt gyors töltéssel.
Tehát ha jól értem, mindkét kártya bent van és nem is enged nagyobb sebességet választani? Esetleg a szolgáltatót kérdezd meg, hogy lehet-e egyáltalán 4g-vel egyszerre 1 készülékkel.
-
Thony.80
tag
A Beállítások-Adathasználat menüben nyomj egy menügombot, majd Mobilhálózatok.
Ott a preferált hálózattípus mire van állítva? -
Thony.80
tag
Ami elsőre aggasztó volt, a töltés ideje (brutál lassú) és az akksi idő (brutálgyors merülés)
Rootolás után viszont ment rá a Clean Master (be kell állítani azért) illetve annak a BoostCharge kiegészítője, így 1-2 óra a töltés, a kitakarított memóriának köszönhetően meg bírja majd egész nap.
Amiért én választottam, az a 4G kapcsolat és a Wifi (az ugyanis már a fejlettebb változat). Wifi tényleg nagyon erős, most az otthonomtól távolabb is veszi a jelet tök simán, de ha nincs wifim végre nem csak szütyörög, hanem megy 4g-n is.
GPS-t egyszer próbáltam pár másodperc alatt megtalált, de nekem nem létszükséglet de leírása alapján az is elég jó.
Vivo Smart Garmin okosórámmal is tökéletesen működik végre (a régi telómnál azért voltak gondok).
Meglepően jól össze van rakva szerintem, elég vastag is, hogy ne görbüljön el.
-
Thony.80
tag
A készülék pár napja van meg, sikeresen lecseréltem a gyári Custom Recovery-t és rootolva is lett. Egyelőre CWM-et illetve főzött romokat még nem találtam hozzá.
Ami talán így elsőre gyenge lehet, az az akkumulátor, nem biztos, hogy folyamatos használat mellett kibír 1 teljes napot, így töltő mindig legyen kéznél!1,5 A-es EU-s töltőt kaptam hozzá, kábellel (de semmi mást, füles sem járt hozzá). A kijelzővédő fóliát viszont "gyárilag" már felrakva kaptam (igaz ezt rendeléskor külön kértem)
[ Módosította: mobal ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest