- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Valakinek működik az OTP smart bankja? Nálam meghalt a frissítés óta és nem enged belépni rootra hivatkozva, holott nem rootolt a gép.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #190 üzenetére
Hirdetni fórum oldalakon nem szabad csak a hirdetési rovatban.
-
Beni2360
félisten
Bocs de ezt nem tudom értelmezni: mintha ezt csak töltő nélkül, vagy zsebben csinálná...
Ha ilyen gondok vannak akkor kellene egy gyári visszaállítást csinálni és úgy használni egy pár napig. Jelentkezik-e újból a leállás? Lehet, hogy valamelyik progi össze akad egymással. Aztán ha nincs leállás lehet vissza rakni de csak egyesével a dolgokat és figyelni, lehet, hogy valamit valahol elállítottál és ez a baj. Türelem munka, de sima egyszerű dolgoknál ez nem szokott elő jönni csak valami rendszer kütyünél.
Nekem már jó pár hónapja megy és egyszer sem volt leállás-kikapcsolódás. -
Beni2360
félisten
Vodafone előfizetéses. - talán segít ez az oldal. és mindenképpen az első SIM tudja a 4 g-t
-
Beni2360
félisten
Mi volt az a progi? Amit én ajánlottam All-In-One Toolbox ? Az nálunk vagy 8 telefonon fent van - volt és semmi gond nincs vele, nincs bekapcsoláskor zene. Újra indításnál sincs vele gond.
A Vodefone hálózatnál meg nem min egy, hogy előfizetéses vagy kártyás keress rá. -
Beni2360
félisten
Erre még senki ? (#84) Beni2360 nagyon érdekelne, hogy valaki fel tudná telepítené és volna belépés az oldalra, hogy megy-e neki. nem szeretném legyalulni vissza állítani gyárira.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #149 üzenetére
Próbáld meg újból kiválasztani a bemásolt filet, megcsörgetni a telefont és utána újra indítani. Nekem működik. Ha nem jön meg az újra indításnál akkor ismételten keresd meg de már a többi közt kellene lennie és onnan engedélyezd újból.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #146 üzenetére
Valaki tudja hogylehet berakni saját zenét (pl mp3-t) csengőhangnak?
Hát nem tudom miért nem használjátok a keresőt? Igen csak rövid még a topik csak 146 hsz van
De én megkerestem neked magamat. -
Beni2360
félisten
válasz
pecsenye #143 üzenetére
El írtam a nevét bocs All-In-One Toolbox az ikonon nem látszott a vége.
-
Beni2360
félisten
Thony.80
(lelkes újonc)
Sehogy, rootolni kell és törölni (átnevezni) a boot zenefájlt. De ez haladóknak javasolt csak.
Ez azért nem igaz mert egyszerűen le kell tőlteni a playrol a: All-in-one-touch nevü egészen ügyes sok mindenre használható magyar nyelvü progit (nekem minden készülékemen fent van) és abban egyebek közt le lehet tiltani. Nagyon sok kiegészítője stb van hozzá. -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #125 üzenetére
És mióta van az ebyon eu-ból szállitás? jó látom ez Németből van de várd ki a végit az árnak. És nem tudni mennyi a minimál ár mert az is van.
Különben is ezek komolytalan dolgok én még itthon is kerülöm a licites dolgokat mert az egészségem többet ér. -
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #123 üzenetére
Kikapcsolva élet veszély nekem egy 7" tablettem bánta.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #119 üzenetére
USB hiba keresés be van kapcsolva?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #111 üzenetére
Már 35 ért is lehet venni. +3000 házhoz szállítás. És nincs se vám se áfa. -esetleg egy linkel megtámogathatnád a kijelentésedet.
-
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #101 üzenetére
Nincs több ötletem talán itt érdeklődjél.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #96 üzenetére
Minek még ez sem tökéletes?
Szerintem meg nem fog jönni nagyon hanyagolják. -
Beni2360
félisten
válasz
kovacsbali #98 üzenetére
Tegyél fel egy másik appot az áruházból és avval is teszteld le. Nézzél körül melyiket ajánljál pl a dual topikban.
-
Beni2360
félisten
Hál istennek semmi baja, csak szerettem volna egy mentést róla akármi elő fordulhat alapon.
Még megvan a másfél éves t11 telómról az eredeti 4.4.2 romm egy 1gb M2 kártyán. hát ezért sokallom és ott valami nem kóser, hogy 4gb felhasznált anyagot akar 22gb-ban menteni.Már lekapcsoltam a külső sd kártyát semmi változás.
cache partitciont lefuttatni.- ezt még megpróbálom.-- semmi változás
----------------------------------------------
Most rámentem a restore és ott tele van mindennel.
Android
app backup-restore
és így tovább, tele van mindenféle progi,mp3 video, hangfájl.
lehet, hogy a droidon keresztül már készítettem biztonsági mentést és avval együtt vagy nem tudom miért de sok. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Nos bent vagyok de gond van.
Van egy backup user data és ott azt írja ,hogy az sd kártya szabad hely,19998 mb és az user adat 27307 mg kevés a hely. Ezt nem értem.Nem kell tölteni közben: akkor csak legyen bedugva a kábel?
Közbe most látom,hogy válaszoltál az előző kérdésemre köszi majd megnézem.
-
Beni2360
félisten
Hát ez nekem sehogy sem jön össze.
Belépés Custom Recovery-be:
Legyen töltőn a telefon, és utána a power + hangerő fel együttes, és hosszan tartó megnyomásával, amíg elő nem jön a recovery menü.
Egymás után többször feljön a Bluboo logó majd dupla rezgés és ujból pár mp után kezdi elölről.
Menteném a rendszert de nem tudom. -
Beni2360
félisten
Kedves topiklakók!
Volna egy kérésem.Az én telefonomon nem tudok belépni e áruház bejelentkező oldalára.
Erről volna szó. Az volna kérésem akinek esetleg fent van vagy megtenné, hogy felrakja és megpróbál a bal oldalon alul levő ikonra klikkelni, hogy a belépő ablak felugorjon és ott be tudná-e írnia belépési adatokat. Nekem csak fél mp és vissza ugrik a fő oldalra. A másik telón THL T11 4.4.2 drioddal simán ment. -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #82 üzenetére
Aranyozott keretbe kell az illetőt rakni. Ilyet még az elmúlt 5 év alatt nem tapasztaltam.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #80 üzenetére
Gratula, és minden ok rajta?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #77 üzenetére
Közben lefeküdtem, örülök, hogy megtaláltad a megoldást.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #74 üzenetére
ha paypallal fizettél vissza tudod igényelni paypalltól a visszaszállítási díjat.
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #71 üzenetére
Saját töltő és saját vezeték amit mellé adtak? Habár az én töltőmet még ki sem csomagoltam. Nekem Blitzwolf 2.4 töltőm van azt használom és max 1.5 ó alatt feltölti. Na felrakom a viber megnézem nálam.
Miért nem próbáljátok meg a WhatsApp progit,sokkal gyorsabb -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #68 üzenetére
Akkor valami olyan progit teszel fel ami nagyon energia igényes, vagy nem szereti a telefon.Nálam ilyen nincs
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #66 üzenetére
Újra raktam az androidot - ezt a telot vissza kellene küldeni. vagy nem lehet?
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #62 üzenetére
Mitől esett 40% az aksi szintje 5-6 órával később?
Megnézted mi fogyasztotta le?
Ott valami zabálja az aksit.Nekem fent van a Baterry Doktor az megmutatja mi zabálja és le is kapcsolja ha engeded. Egy gyári vissza állítás és aztán újból megnézni, hogy mi van és elkezdeni a szokásos dolgokat vissza rakni egyenként és figyelni az aksi állapotát.A Viber köztudott zabagép.
Azért én még nem nyúlnák a droidhoz, van valami amire lecserélnéd? -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #60 üzenetére
nekem egyszer csinálta, hogy nagyon melegedett a hátulja le volt téve. Kikapcs és bekapcs után leállt a melegedés aztán egyszer sok ide oda ugrálás után letéve újból. Össze akadt két app és ezért melegedet és ebből kifolyólag merült is pihenő állapotban. Azóta finomabban bánok vele és semmi hasonló.Folyamatos használat mellett esténként fel kell tölteni az nem vitás.Érdemes éjjelre vagy egy újra indítást beiktatni, vagy kilőni mindent és akkor megfigyelni a reggelre való merülést. Nálam nincsen. Reggel az akunál nem lehet megnézni, hogy mi merítette? Ott szokott lenni %-os használati kimutatás. Nekem nincs rajta root nem érzem a hiányát.
Azért az eladótól érdemes volna egy kis pénzmagot a hiba miatt vissza kérni. Na de ennél jobb fényképpel. -
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #58 üzenetére
Nekem az Apex launcher van fent és abban csak hosszan rányomsz a keresőre és máris látod, hogy el lehet távolítani.
A ragasztás már húzós dolog, vagy elviszed egy komolyabb szervizbe vagy csere. Ennek a vége beszínesedés lesz és csak gubanc.
Az egy speciális sajtolási technikával készül és nem ragasztással, de szvsz majd a szervizben is ezt fogják mondani.Kár érte. -
Beni2360
félisten
Mi újság veletek? Ma egy hónapja, hogy semmi mozgás. Mindenki eladta a telefonját?
-
Beni2360
félisten
Hát sziasztok, eléggé alszik a topik. Na a gyors töltéshez egy adalék. Elő kaptam egy régebbi 9" táblagépem 4.2.2-van rajta és rádugtam a Q2 csatlakozóra és azonnal kérdezte, hogy be akarom e kapcsolni a gyors töltést.Hm.
Más. Nekem is megjött a gyári flip tok nagyon szép, de még az üveg fóliát nem tettem rá és egyelőre nem is tudom, hogy hogyan habár már egyszer néztem egy bemutató filmet róla.Most nincs kéznél a szinéről nem tudok nyilatkozni de nekem nem tűnt elsőre kékes színnek. -
Beni2360
félisten
Neked meg a gyors töltésről: Szerintem csak a majdnem lemerült akkunál jelentkezik és azt se végig csinálja csak arra van, hogy kisegítsen 1-3 órára. Ne izgulj hamar fogod látni én sem az első alkalommal vettem észre ez egy intelligens töltési mód ami akkor jelentkezik ha szükség van rá. Az elején tölt a végén már csak 0.7 A vagy még kevesebb.
-
Beni2360
félisten
Akkor vedd a nagyobb aksist. Mert senki nincs 24 órát a telefonja mellett készenlétben, hogy hátha valaki hívja. Én nagyon kis felhasználó vagyok ilyen szempontból mert már a nyugdíjas éveimet itt hon taposom és akkor dugok amikor kedvem van. Már kinőttem abból, hogy reggeltől estig a wifin lógjak amikor előttem a laptopp.
A ledeket meg nem állítgattam és nem is tudom, hogy lehet-e. Nincs root meg semmi laci faca.
Szerintem hozza az átlagot. -
Beni2360
félisten
Nem kell azt ő maga fogja felajánlani. A Q2 részibe kell tenni a kábelt. Ki is fog egy két alkalmazást lőni, hogy gyorsabban töltsön. Ne izgulj szépen fog az elején melegedni az aku. Egy hónapban elég 2x teljes + csepegtetős töltést engedni.Fent van a Bettery docktor ? Azt mindenképp ajánlott.
Megjött a gyári tokom nagyon elegáns, dizájnos. -
Beni2360
félisten
ha ezt így megcsináltad: Fájlkezelő-storage-emulated-legacy-media-audio-ide csináltam egy Ringtones mappát és ebbe másoltam. kilépsz és rákeresel a rendes helyén a csengő hangoknak és köztök kell lenni a tiednek. Nem onnan kell indítani.nekem fel se ajánlja, hogy onnan válasszak vagyis a hangfájlra rányomva nincs lehetőség választani csengő hangnak.
-
Beni2360
félisten
NEm tudom mi lehet a gond, lehet a rootolás miatt? - erről eddig egy szót sem írtál.
Próbáld meg amit ajánlottam nekem root nélkül is megy. Másképpen nekem se ment akárhova másoltam. Direkt a Te kedvedért kísérleteztem ki a megoldást. Te tudod.
Például nem találom az eredeti hangok hol vannak és oda nem tudom másolni, valószínű nem is engedné. De így egyből közéjük sorolja és onnan választható. -
Beni2360
félisten
Tehát:mert miután lekapcsoltam az sd kártyát nekem is eltűnt a csengő hangom.Ezt kell csinálni:
Fájlkezelő-storage-emulated-legacy-media-audio-ide csináltam egy Ringtones mappát és ebbe másoltam ami kell csengőhang. És lekapcsolható az sd kártya.
Nem minden fájlkezelő mutatja az -emulated- mappát. Én felrakom minden telefonomre : All in one toolbar a playról elég sok mindent tud és sok kiegészitőt is lehet hozzá letőlteni.Én szeretem egyszerű magyar stb. -
Beni2360
félisten
ARMYVZ - nekem nincs gond a bejövő hanggal, ha erre gondoltál. pedig nagyot halló vok.
A hívó fél sem panaszkodott, hogy rosszul hallana.
---------------------------------------------------
Én beraktam egy sd kártyát és azon volt a kedvenc csengő hangom. Kikerestem és máris megy. Ha jól emlékszem magától átmásolta a többi közé, de ezt még meg kell néznem.Igen ott van.
-----------------------------------------------------
Ma kipróbáltam a mobil netemet igaz preferált 4G-re van állítva de csak 3G lát de elég gyors volt.
Kapcsolat a kocsiban a kihangosítóval is simán ment és a telefonálás is tiszta akadásmentes volt. -
Beni2360
félisten
Gyakorlatilag egy normális kábel ami esetleg tudja a 2A átvitelt, de úgyis a készülék szabályozza, Hiába 2.4A azt csak ha a készülék engedi csak akkor adja le. Biztonságos épp hogy langyi 1.5 a leadásnál is és az egyik Q támogatja a gyors töltést ha a telefon is támogatja. Én éjszakára itt hagyom a kanapén és semmi rizikó. Vámmal meg ne törődj kevés az ára. Nem fogod megbánni.
-
Beni2360
félisten
A gyors töltést a telefon indítja be ha engedélyezed neki, és csak langyi volt a hátulja.
A 2 a töltö rész is csak 1,2A 1.4A -vel töltötte nem engedi csak amennyi neki kell.
Hisz írja is ha jól emlékszem, hogy fél óra alatt lehet vele 2 h beszélgetésre elegendő energiát adni neki.
Majd élesben ha bekapcsolom terepen a mobil netet akkor meglátjuk. Csak havi 150 mb netem van ritkán mozdulok ki itthonról nyugdíjas vagyok. -
Beni2360
félisten
Nagyon pöpec töltő kettő db telefonnál is ép, hogy langyos.Itt néz körül
Preferált 4G, de csak itt a lakásban 3G mutat.
Ha bekapcsolom a másik simet is amivel szeretnék netezni ott csak a prefarál 2 g talál és 3 g mutat a sim melett. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Adott a BLUBOO XTOUCH telefon, beleraktam 2. slotba egy domino surf quick kártyát és 3gG kapcsol. Ez eddig ok. De most mellé raktam egy másik kártyát az első slotba és az csak sima G vel megy normális ez?
Ha átkapcsolom a netet az első slotra akkor felcserélődik az állás.
4G fel sem ajánl Bp mellett lakom
Más nekem zavaró a telefonon körbe futó fém keret hátsó része mert szinte vágja a kezemet.
Nálatok ez az érzés meg van?Thony.80: nekem van egy Blitzw... töltőm annál bekapcsol a gyors töltési funkció és elég hamar feltölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest