- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti810203
csendes tag
kipróbáltam ezt a csengőhang dolgot. letöltöttem egy mp3 fájlt. Rámentem a zene alkalmazásba rányomtam felhasználás csengőhangként. magamra csörögtem és a letöltött zenén szólalt meg. A telefon memória főoldalára raktam. utánna fogtam rámásoltam sd kártya szintén főoldalára telefon memóriából meg töröltem. megint beállitottam a zene alkalmazással csengőhangnak. Megcsörgettem magam. És szintén az 5Mb os mp3 zene szólalt meg.
Zene alkalmazással próbáljátok meg beállítani. Párom teloján is megy. Neki meg azt van fent sok zenéje. És bármelyikkel megy. Mert sűrűn változtatja
Ráraktam a teló sd kártyájára egy 192Mb-os mp3 zenét. Szintén zene alkalmazás felhasználás csengőhangként. Magamra csörgettem és a 192Mb-os zenén szólalt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Könyvajánló
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest