- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
A Rebuilder-t nem kell (és nem is lehet) törölni, mert telepíteni sem kell, ahogy azt korábban írtam már. Szerintem nálad valamelyik segédprogramja (Avisynth, ffdshow vagy LAV, Haali) lett rosszul feltéve, így én első körben ezeket szedném le és kezdeném el újra a telepítést az itt leírtaknak megfelelően: [link]. Az első indítást amúgy rendszergazdai jogosultsággal próbáltad? Ez is benne van a leírásban vastagon szedetten.
Aztán az is lehet, hogy nálad valamilyen más rendszerkompatibilitási zűrzavar van... Mindenesetre nem egy olyan bonyolultságú program ez (a telepítése sem), amellyel órákat kellene vesződni, én is többször telepítettem már (hangsúlyozom, nem a Rebuildert-t, henem a segédprogramjait) és mindig sikerült pár perc alatt.
Ja, és a segédprogramokból a legfrissebbeket nem szabad feltenni, hanem csak azokat, amiket a fenti oldalon belinkeltek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest