- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
tag
Sziasztok! Adott egy hibajelenség amivel még nem találkoztam. Az optikai eszközt nem látja a win csak akkor ha olyan lemezt rakok be amin valami adat van! Ha kiveszem a lemezt, eltűnik a meghajtó. Üres lemeznél az író programok hiányolják az eszközt!! Mindent olvas, de csak akkor érzékeli ha valamilyen adatot tartalmazó lemezt rakok be. mi lehet a gond? Köszi!
-
klaca1978
tag
Köszi! Igaz, ez most egy dvd írás volt kivételesen, BD lemeznél nem is nagyon figyeltem fel rá, kiíok egy filmet tesztnek, mivel BD esetén az adatfolyam méretbeli váltakozása nem ugyanaz.Habár 4mb os buffere van, ezért nem hiszem, hogy lenne különbség. A buffer-be való adatáramlás biztonsága a lényeg. Jól mondom?
-
klaca1978
tag
Sziasztok!
Pár éve ezt nem kérdeztem volna meg, de már nem emlékszem mi is okozhatja a hibát, ha minden hardver eszköz rendben. ImbBurn eszköz buffer-e 85-100% között ugrál. Hogy ez természetes-e.? Úgy emlékszem nem nagyon. Eszközök: Pio BDK 209 író fél éves, WD HDD tökéletes (nem rendszer) más adatforgalom nem zajlik rajt írás közben. -
klaca1978
tag
Igen, más filmnél is 1-2 két akadás előfordult, ezért nem volt vészes. Az rw-t 5-6 alkalommal használtam eddig mindössze. Lehat, akkor egy bd-r áldozok rá, de én is a silány remuxban bízok, és nem író vagy más probléma. Lehet, magamnak kellene készíteni bd50-ből mint régen a dvd9-ből, de annyi letölthető van....
Köszönöm a tanácsod! -
klaca1978
tag
Sziasztok! adott egy bd25 film. Mindíg kiírom egy verba rw-re mielőtt sima bd-r -re kerülne. Most az adott film képváltásoknál megakad egy pillanatra, kb-2-3 percenként. Folyamatos képnél nem csak adott szituációban, amikor a kamera képet vált. Asztalin nem csinálja csak írott formában. Más filmnél is előfordult, de max 1-2 alkalommal egy film alatt. Mi lehet a hiba? Köszi
-
klaca1978
tag
Üdv! DVDFab -ban szeretnék bd50 ből bd 25 -re, de akár mit csinálok jobb alul lent nem next hanem start jelenik meg. Két állomást így nem látok, csak rögtön start. Youtubon ugyanezen verzióval next látható, nem tudom mit csinálok rosszul. BD rebuilder is jó lenne, de ott a menüt nem tudom testreszabni.
Nem tudom, lehet off téma de nem találtam megfelelőt. Ha van irányítsatok oda. Köszönöm! -
klaca1978
tag
anno a gyári dvdről magam állítottam össze úgy ahogy nekem tetszett, ma már a gyári lemezekhez nem férek hozzá, adott remux ál rendelkezésre. Lehet ezeket mind át kellene dolgozni, de egy piszkált remuxból jobbat nehezebb összehozni. Egy-két remux progit újfent szerintem be kell szereznem a BD -hez is
-
klaca1978
tag
....van új alany, ahol a kép tökéletes, nincsenek elmosódások, viszont a közép hang nagyon gyenge, a többi hang túl intenzív. Házimozi erősítővel van tesztelve, a center maxon, mégis halk. Szerintem a remux alatt, a hangot kicsit összenyomták. A menüben is vannak gondok. Régen a dvd-nél nem volt ennyi problémás remux.
Igaz ezt még ki kellene írnom a sima BD-R-re mert most verba BD-RE-n van, de a hang eleve gázos, tehát ez a remux is rossz lehet. Azt hiszem ez amolyan 22-es csapdája mint anno a dvd5 és dvd9 esetében. Össze kell nyomni, szerkeszteni a BD50 tartalmát BD25-re. Ha nem lenne olyan drága a BD50, nem kellene a 25-el maszatolni. -
klaca1978
tag
-
klaca1978
tag
A lemez működik, csak apróbb hibát véltem felfedezni: alkalmanként kb .05.-1 mp re lelassúl a kép, olyan mint a játékoknál a lagg, csak nem olyan intenzív. Erre a pillanatra a kép kissé torz. A filmet többször megnéztem külső merevlemezről mkv-ként ott semmi hiba. Ez remux, tömörítési hiba miatt lehet? Egyelőre más BD25 filmel nem tudom összehasonlítani, adatként kiírt HD vagy SD film tökéletes. Esetleg melyik topikot érdemes olvasgatni e téren?
-
klaca1978
tag
Sziasztok! Addott egy blu-ray film amit asztalin néznék, de csak a MDMV mappa van meg más nem volt a torrentben. A CERTIFICATE mappa nincs mellékelve. Ez nagy baj? A DVD strukturábol kiindulva, ha nincs AUDIO_TS akkor egy üreset létrehozva megteszi.
A kiirom akkor aCERTIFICATE mapp nélkül nem fog működni? egyátalán miért hiányozhat?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11