Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
Nyilván mindketten a saját szemszögünkből látjuk az egészet. Már másodjára említed, hogy ti nem árultok szemetet amit én sosem állítottam, vissza lehet olvasni. Pusztán az ügy kezelésével voltak problémáim. Én csak a te szavaiddal élve zokon vettem (személyes kategóriába esőnek), hogy valaki anélkül rak bele 30 papírtokba 30 lemezt egyesével aminek mindegyik darabja tiszta folt az írható felületén, hogy azt nem veszi észre. Azt is zokon vehetném, hogy folyamatosan azt írod, hogy már ha megkapjátok a levelet vagy már ha jó címre van küldve. Én elküldtem és nem jött vissza, A reklamációs email címre küldtem mert reklamálni szerettem volna. Ezen a dolgon már nem is vagyok hajlandó vitatkozni mert értelmetlen. Szerintem zárjuk is le. Újra leírom. Soha nem volt problémám eddig a rendeléseimmel, a legjobb árakon dolgoztok és továbbra is fogok rendelni tôletek amire bárki mást is bátorítok. Én nem fogok elnézést kérni mert kaptam 30 rossz lemezt, viszont az is lehet, hogy türelmesebb is lehettem volna mert mindenki hibázhat és tényleg ahogy említettem soha semmi gond nem volt eddig. Én részemrôl lezártam, köszi a párbeszédet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest