Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az örök kérdés, amit nem lehet megfejteni...talán ezzel akarják kifejezni a boldogságukat/örömüket/érzelmeiket, mindenesetre nekem nagyon nem jön be.
Néha 1-2 elfér, hogy nyomatékosítsam mit is akarok kifejezni, de soha nem raknék vele teli egy sort, ahogy olyan sokan teszik.
Ilyen blogokat nem is olvasok...
-
The DJ
addikt
Az egyik legszebb blog a PH-n szerintem az övé: [link]
Gyönyörűen fogalmaz
-
The DJ
addikt
Szerintem több sikerrel járnál ha a kérdésedet a Szoftverfejlesztés témakörben teszed fel mondjuk valami MySql topikban...
Ide a PH-s blogokról írnak véleményt az emberek
MOD: Ha már ittvagyok...
3 hét kórház után végre hazaértem és folytatom a blogomat is.
Hiányzott már a PH
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Igen, ez valóban probléma...
Legalábbis én annak tekintem.
Új hozzászólás: ''Most nem is tudok mit írni ide, nem történt velem semmi'' vagy ''Hűű de rég írtam, most írok'' és ennyi...
Na de akkor minek írja be ezt?
Lehet, hogy hsz növelés vagy csak unatkozik az író, de ilyet olvasni valóban kicsit kiábrándító.
Mindig kell legyen valami tartalom, még ha az az ő életéhez kötődik is.
Nem születhet mindenki költői vénával, de aki ír az legalább értelmesen tenné...de sajnos ez koránt sincs így. -
The DJ
addikt
Pontosan!
Megerősítelek, hogy te látod jól
Mindenki mást és más stílusban ír.
Van sok olyan, aki napi rendszerességgel leírja a vele történt dolgokat, amiket átélt és tapasztalt, mondjuk utcán, esetleg azt, hogy most vacsizott egy jót
Vannak mélyebb tartalmú blogok, amik az úgymond nagy kérdésekre keresik a választ és vannak olyanok is, amikhez 1 évben egyszer szólnak hozzá, akkor is csak egy szmájlit vagy egy up-ot...
Mindenkinek mások a szokásai, lehet, hogy neki ez jelent emléket és egyáltalán nem semmitmondó.
De ha mondjuk én olvasom, hogy ''ma igazán jót aludtam'' akkor nekem valóban nem sokat jelent.
Mondom én ezt mint nagy blog olvasó és író
Amúgy többek közt a tiéd is olvasom
-
The DJ
addikt
Én is írok blogot már egy ideje...
Nagyon megszerettem, előtte sosem értettem mi benne a jó, de mostmár tudom.
Néha jó az ha kiírhatom magamból minden fájdalmamat vagy netán örömömet. (Nálam sajnos az előbbi van túlsúlyban...
)
Nem az számít, hogy ki olvassa vagy, hogy mi a véleménye.
Magamért írom és hogy később ha visszaolvasom emlékezhessek az akkori érzéseimre és gondolataimra, ezzel is nyomonkövetve, hogy mennyit változom...
Egyébként minden nap olvasom mindenki blogját
-
The DJ
addikt
Fel, hogy tudjátok, hogy ilyen is van

-
The DJ
addikt
De!
Szerintem lehet!
Hisz a topik címe is blogok és ide a visszajelzések kerülnek, akkor miért ne lehetne a személy írásaira is reagálni?
Szerintem ez az egész lényege.
Azért nyílt a blog, hogy bárki olvashassa és ha annak az illetőnek gondolata támad a szerzeményről, akkor hagy ossza meg a szerzővel és hagy beszélhessék meg ha akarják.
Szerintem nyugodtan írjunk ide ilyet, ha gond lesz úgy is szólni fognak, bár én ezt erősen kétlem. -
The DJ
addikt
A másikat zárták, copyzom ide:
Én is fel akartam vetni régen ezt, hogy nyissunk egy visszajelző topikot, írtam is a blogomba erről
Így segíthetünk egymásnak, megbeszélhetjük gondjainkat, bajainkat és kifejezhetjük tetszésünket is a másik szerzeményeiről!
Nekem, akinek a blogja (teljesség igénye nélkül) tetszik/tetszett:
I_Am
Gh0st
Pussy_cat
MyKonzerv (mert tetszik a stílusa, néha akkorákat röhögök a beszólásain
)
Rengeteg emberé van még, őket később sorolom, csak hirtelen ezek ugrottak be.
Amúgy én naponta olvasgatom mindneki blogját
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)