Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Vegulis nincs semmi titkos benne. Vasaroltam 3 darab Antminer D3 gepet + hozzajuk 3 tapegyseget. Novemberben fognak csak megerkezni igy addig is varakozas van es profit veszteseg.

Abban bizok hogy a mostani napi 200 USD gepenkenti bevetel nem fog szamottevoen leesni. Bar ha napi 80-100 dollar kore esne a bevetel gepenkent meg az is viselheto lenne
Csak a kerdes hogy akkor (november) mar hol fog tartani a BTC arfolyama
Most egy zuhanasra szamitok es mar a valton a penz,hogy barmelyik pillanatban eladhassak hogy kesobb olcsobban vehessek.
Probalok nyereszkedni,hogy a minerek arabol valamennyi visszajojjon (mar ahogy ezt en most elkepzelem)
Vasarlas meg eleg stresszes mert a keszlet kb. 20 perc alatt elfogy altalaban es a weboldal jellemzoen osszeomlik, hasznalhatatlanna valik.(shop.bitmain.com) Igy aztan van par gepem a vilagban (SWE, HUN, USA) es mindegyiken probaltam behozni a bitmain oldalt majd a magyar gepen tudott annyira mukodni,hogy a vasarlast betudjam fejezni. Amikor kivalasztja az ember a fizetesi modot onnantol fogva 1 ora all rendelkezesre hogy atmenjen a fizetes. (LTC, BTC) ha addig nem er at akkor lejar az order es a keszulekeket eladjak masnak.
Na es nekem ebbol adodott a gond,hogy kifizettem a penzt de az elso conf. 51 perc utan validalodott a blockchainen mig a 6 validaciora 1 ora 40 percet kellett varnom. Ugy hogy a max feevel kuldtem amit a kliens engedett (0.00047000 BTC koruli). Az oreder lejart es a supportnak sipakoltam,hogy mar pedig en elkuldtem csak rajtam kivulallo okok miatt szaladtunk tul az 1 oran.
Hala egnek megertek voltak szoval par email es ticket utan rendezodni latszanak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hyundai, Kia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most egy zuhanasra szamitok es mar a valton a penz,hogy barmelyik pillanatban eladhassak hogy kesobb olcsobban vehessek.