Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

válasz LLam #11809 üzenetére

Vegulis nincs semmi titkos benne. Vasaroltam 3 darab Antminer D3 gepet + hozzajuk 3 tapegyseget. Novemberben fognak csak megerkezni igy addig is varakozas van es profit veszteseg. :(
    Abban bizok hogy a mostani napi 200 USD gepenkenti bevetel nem fog szamottevoen leesni. Bar ha napi 80-100 dollar kore esne a bevetel gepenkent meg az is viselheto lenne :U
    Csak a kerdes hogy akkor (november) mar hol fog tartani a BTC arfolyama :) Most egy zuhanasra szamitok es mar a valton a penz,hogy barmelyik pillanatban eladhassak hogy kesobb olcsobban vehessek.
    Probalok nyereszkedni,hogy a minerek arabol valamennyi visszajojjon (mar ahogy ezt en most elkepzelem) :)

Vasarlas meg eleg stresszes mert a keszlet kb. 20 perc alatt elfogy altalaban es a weboldal jellemzoen osszeomlik, hasznalhatatlanna valik.(shop.bitmain.com) Igy aztan van par gepem a vilagban (SWE, HUN, USA) es mindegyiken probaltam behozni a bitmain oldalt majd a magyar gepen tudott annyira mukodni,hogy a vasarlast betudjam fejezni. Amikor kivalasztja az ember a fizetesi modot onnantol fogva 1 ora all rendelkezesre hogy atmenjen a fizetes. (LTC, BTC) ha addig nem er at akkor lejar az order es a keszulekeket eladjak masnak.
    Na es nekem ebbol adodott a gond,hogy kifizettem a penzt de az elso conf. 51 perc utan validalodott a blockchainen mig a 6 validaciora 1 ora 40 percet kellett varnom. Ugy hogy a max feevel kuldtem amit a kliens engedett (0.00047000 BTC koruli). Az oreder lejart es a supportnak sipakoltam,hogy mar pedig en elkuldtem csak rajtam kivulallo okok miatt szaladtunk tul az 1 oran.
    Hala egnek megertek voltak szoval par email es ticket utan rendezodni latszanak a dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák