- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Azt mondták más fórumba, hogy ha az AF nem megy, akkor a PRO jelzésű proci se menne. Amit linkeltem 2.31 bios-t, ha azt ráeresztem a gépre .exe fájlal és utána rakom bele a Ryzen processzort, akkor menne-e? Vagy a legújabba is bele van írva a Ryzen micro kód? Mert azok a régi verziójú Ryzen támogatott bios-ok nem voltak fent szerintem. Egy próbát megér ha lefrissítem most régebbire .exe fájlal és utána belerakom az újabb Ryzen procit az említett bios-al ami nem volt rajta, csak windowson át jött 2 db anno, vagy a legfrissebbe is benne van a Ryzen kód írva? Van P06 és P09 alaplap ebből a brand gépből, de mindkettő megkapta anno a Ryzen bios-t. Tehetetlennek érzem magam, próbát megér, vagy engedjem el mert időpocsékolás lenne?
-
Fuel
tag
Pár embert itt megvárok még azért, hátha tud valaki ebben segíteni, be vagyok zsongva, azért mert nem megy vele, kár e erőltetni a dolgot, vagy hagyjam a fenébe, én sem tudom pontosan.
szerk.: Jogtiszta Windows is bele van írva a BIOS-ba, ő választja ki automatikusan mi kerül fel, mikor telepíted. Akár írnék a HP Supp-nak is valamit, hátha ők tudnak valami megoldást.
-
westlake
félisten
A BIOS-t te látod, mi nem. Tehát te tudod, hogy mit lehet állítani és mit nem. Adottak a lehetőségeid, nincsnek speciális opciók. Egyébként pedig annyira mindegy, hogy 8192 MB, vagy éppen 7936 MB. De annak sincs nagy jelentősége, ha éppen valamilyen oknál fogva minden esetben 512 MB-ot dedikálna, és 8 GB-nyi RAM helyett csak 7,5 GB-ot tudna használni a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Metal topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest