- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
westlake #4631 üzenetére
[link]
A BIOS-nál kiválasztod a + jelt bal oldalt és ott az alatt a korábbi verziókra szintén a + ra.szerk.: Nekem Windows-on keresztül jött 2 darab anno, nem .exe-t raktam fel, úgy sose volt még, de ennek nem tudom mi a menete, legrégebbitől a legújabbig? Nem vagyok nagyon jártas BIOS frissítésbe.
-
Fuel
tag
válasz
westlake #4628 üzenetére
Ezeket találtam ami AMD-vel kapcsolatos.
02.31 Rev.A
Leírás:
This package is used to update the System BIOS on HP Business Desktop models with P06 and P09 Family BIOS.Javítások és fejlesztések:
-Fixes issue where specific SanDisk USB drive is not listed in F9 Boot Menu. -Adds a feature to support Enhanced Secure Erase command for ATA drive in F10 setup interface.
-Updates AMD Pinnacle Ridge silicon reference code to 1.1.0.9.
-Updates AMD Stoney Ridge silicon reference code to 1.3.0.G. -Adds a feature to support Enhanced Secure Erase command for ATA drive in F10 setup interface.
-Updates AMD Pinnacle Ridge silicon reference code to 1.1.0.9.
-Updates AMD Stoney Ridge silicon reference code to 1.3.0.G.02.35 Rev.A
Leírás:
This package is used to update the System BIOS on HP Business Desktop models with P06 and P09 Family BIOS.Javítások és fejlesztések:
- Updates AMD Pinnacle Agesa code to 1.0.0.A.
- Enhancement to address security vulnerabilities CVE-2020-8672 and CVE-2020-12890.u.i.: Kérdésem az lenne melyiket eresszem rá, ha ki akarom próbálni?
-
Fuel
tag
válasz
westlake #4625 üzenetére
A "02.31 Rev.A", verzióban elvileg már benne kéne hogy legyen. [link]
"Bios + korábbi verzióknál látható." Van valami ötleted?
Bocsánat hogy erőlködök vele, de nagyon fontos lenne, mert ég és föld a két processzor között a teljesítmény. Esetleg a HP a jövőben ír-e újabb bios-t rá, vagy most már tényleg hanyagoljam?szerk.: A "02.35 Rev.A"-nál is van valami.
Köszönöm!
-
zetecR
addikt
válasz
westlake #4614 üzenetére
Pontosan; nincs a lapon semmi, csak a CPU, 1 memória és semmi más.
Elindítom a gépet, kiteszi a Lenovo logót és semmi tovább.
Alt+Ctrl+Del-re újraindul.
BIOS recovery módba kiírja, hogy BIOS Recoverying... de nem történik semmi - sem pendriveról, sem CD-ről.
Ha nem rakok bele memóriát, sípol, mondjuk másik CPU-t még nem próbáltam. -
pandras83
őstag
válasz
westlake #4608 üzenetére
Az alaplap gyártó (MSI) persze használhatja a support szót, de ez nem változtat a valóságon.
Tehát bármi mehet a cpu támogatási listából a lapba, nem kell foglalkozni a bios flashelgetéssel? Nem értem hogy mire gondolsz valóság alatt. Ráflasheltem a legfrisebb beta biost a lapra, hogy tuti támogassa az 5700X3D-t. Korábban B350-ben használtam, amiben volt 2000-es és 2 db 5000-es Ryzenem. Bele sem gondoltam, hogy a B550 default biossal támogathatja. Ha mégis sikerül értelmezned, leírod, hogy te mit csináltál volna másképp? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!